Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Плински решоа и горилници

1 x  регулатор 1кг-30mbar 1 x  010mm црево 1,5m/20 bar 2 x  стеги- заегачи&nbs..
699 ден.
Повеќе

Плинско решо RGLUXO-200 COPPERГорилници: 2Боја: бела боја..
1.699 ден.
Повеќе

Плинско решо RGLUXO-200 WhiteГорилници: 2Боја: бела боја..
1.699 ден.
Повеќе

Плинско решо RGLUXO-300 WhiteГорилници:3Боја: бела боја..
1.999 ден.
Повеќе

Вкупна топлинска снага: 5.85 kW топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW Големина ..
2.990 ден.
Повеќе

Каркатеристики на производот: Целосен мини шпорет на плин Фурна на  плин + 4 решоа на п..
9.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)