Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Климатизери ( INVERTER )

VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI+. Енергетска класа за грее..
36.999 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
39.990 ден.
Повеќе

Висококвалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европ..
40.900 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:7..
41.990 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:7..
41.990 ден.
Повеќе

Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европа рабо..
42.900 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
43.990 ден.
Повеќе

Високо квалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северни обла..
44.999 ден.
Повеќе

Високо квалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северни обла..
45.900 ден.
Повеќе

 AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности ..
45.990 ден.
Повеќе

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за раб..
47.990 ден.
Повеќе
-9%

Интелигентен дизајн Mодел: G18R32-ADVANCEНапојувaње: 220-240V 50HZЕнергетска класа: A++/A+SEER/SC..
49.999 ден. 54.999 ден.
Повеќе

VIVAX COOL R+ DESIGN 5,5kW инвертер клима уред ACP-18CH50AERI+ R32.Проверете зашто Vivax климите уре..
49.999 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
51.990 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:7..
59.990 ден.
Повеќе
Прикажани 16 до 30 од 46 (4 страни)