Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Опрема за кампирање и излети

Патрони за ладење со димензии 4.2Х7.5Х16.5см и тежина од 0,2кгИдеални за патување и транспортни рачн..
99 ден.
Повеќе

ОписТермос со чеп. Идеален за одржување на температура на течности со капацитет од 4Л и надворешна д..
899 ден.
Повеќе

ОписТермос со капацитет од 2,5Л и околувратник за полесен транспорт...
950 ден.
Повеќе

ОписПренослив термос со чеп и капацитет од 6Л.Идеално за престој на отворено за одржување на темпера..
1.099 ден.
Повеќе

ОписПренослив термос со чеп и капацитет од 8Л.Идеално за престој на отворено за одржување на темпера..
1.399 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)