Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Бироа

-28%

Димензии: 63.2x25.5x45.7cmМатеријал: Иверица 1ва класаМетална конструкцијаПВЦ кант трака 0.8mmНе сод..
1.790 ден. 2.490 ден.
Повеќе
-20%

Димензии: 35.5x60x65.5cmКонструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.Горната плоч..
1.990 ден. 2.490 ден.
Повеќе
-20%

Масичка која обезбедува простран простор за вашиот лаптоп, десктоп компјутер, монитор и друго. Модер..
1.990 ден. 2.500 ден.
Повеќе
-32%

Димензии: 60x90cmВисина: 75cmБоја: БелаКонструкцијата е изработена од високо издржливи профили...
2.499 ден. 3.690 ден.
Повеќе
-40%

Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица.Димензии:Ширина: 90cmДлабочина: 50cmВисина: 70..
2.990 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-40%

Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица.Димензии:Ширина: 90cmДлабочина: 50cmВисина: 70..
2.990 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-30%

Димензии: 120x75x60xmМатеријал: Иверица 1ва класаПВЦ кант трака 0.8mmНе содржи канцерогени супстанци..
3.490 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-30%

Димензии: 120x75x60xmМатеријал: Иверица 1ва класаПВЦ кант трака 0.8mmНе содржи канцерогени супстанци..
3.490 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-21%

Димензии: 60x120cmВисина: 75cmБоја: Светло кафеаваКонструкцијата е изработена од високо издржливи пр..
3.490 ден. 4.390 ден.
Повеќе
-25%

Ако барате флексибилно биро кое хармонично се вклопува во вашето работно место, а истовремено ги зад..
4.390 ден. 5.850 ден.
Повеќе
-25%

Ако барате флексибилно биро кое хармонично се вклопува во вашето работно место, а истовремено ги зад..
4.390 ден. 5.850 ден.
Повеќе
-25%

Работните бироа со полици се најновиот тренд во уредувањето на вашиот работен простор. Опремете го в..
4.990 ден. 6.650 ден.
Повеќе
-25%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
7.990 ден. 10.650 ден.
Повеќе
-23%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
8.990 ден. 11.650 ден.
Повеќе
-23%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица . Повеќенаменско биро со простор..
8.990 ден. 11.650 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 21 (2 страни)