Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Пребарување

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

-5%

Iskra BN46PL-RV145 Бензиска косилка за трева

Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за з..
18.999 ден. 19.990 ден.
Подробнее
-11%

Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева

Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија..
16.999 ден. 18.999 ден.
Подробнее

Iskra LD858B / PN-5800 Бензинска моторна пила

54 cm3 зафатнина на моторот Номинална излезна моќност: 2.2 kW Тип на мотор: двотактен Воздушно ла..
10.699 ден.
Подробнее

Iskra QT3023 Електрична косилка

Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за..
4.999 ден.
Подробнее
-5%

Iskra QT3033 Електрична косилка

Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за..
8.999 ден. 9.499 ден.
Подробнее
-13%

Iskra BG-TU520 Бензинска моторна коса / тример за трева (Грбна)

Грбен тример за трева, со удобни меки прерамки Комбинација од два режими на работа, која ќе им овоз..
13.999 ден. 15.999 ден.
Подробнее
-7%

Iskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за трева

• Волумен на моторот: 139 cm3 • моќност: 2,4 kW • Брзина во мирување: 2800 вртежи во минута • Тип..
20.999 ден. 22.599 ден.
Подробнее
-17%

Iskra BN46SMH-S Бензиска косилка за трева

Kапацитет  на моторот: 139 cm3, Моќност: 2,5 kW (3.4 КС) Вртежи во празно: 3000 врт / мин..
18.999 ден. 22.990 ден.
Подробнее

Iskra BN53SMH-GCVx200 Бензиска косилка за трева HONDA мотор

Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технол..
38.990 ден.
Подробнее
-10%

Iskra DT2100 Електричен тример за трева

• Напон: 230V-240V ~ 50Hz • моќност: 250W • Брзина во празно: 12.500 вртежи во минута • Дијаметар..
1.799 ден. 1.990 ден.
Подробнее
-45%

Iskra DT2100 Електричен тример за трева OUTLET

• Напон: 230V-240V ~ 50Hz • моќност: 250W • Брзина во празно: 12.500 вртежи во минута • Дијаметар..
1.199 ден. 2.199 ден.
Подробнее
-22%

Iskra DT2140 Електричен тример за трева

• Напон: 230V-240V ~ 50Hz • моќност: 550W • Брзина во празно: 10,000 вртежи во минута • Дијаметар..
3.499 ден. 4.499 ден.
Подробнее
-10%

Iskra ERO IE-GC254 Бензинска моторна пила

Карактеристики: Зафатнина на моторот -25,4 cm3  Номинална излезна моќност: 0,9 kW Тип на м..
8.999 ден. 9.999 ден.
Подробнее

Iskra ERO IE-GC370 Бензинска моторна пила

Карактеристики: Зафатнина на моторот - 37 cm3  Номинална излезна моќност: 1.2 kW Тип на мо..
9.999 ден.
Подробнее
-5%

Iskra ERO IE-GC401 Бензинска моторна пила

Карактеристики: Зафатнина на моторот - 40,1 cm3  Номинална излезна моќност: 1.4 kW Тип на ..
9.999 ден. 10.499 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 32 (3 страни)