Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Заштитни чевли

Работните обувки NEO се основна заштита при работа. Горниот дел е изработен од висококвалитетна кож..
1.890 ден.
Повеќе

  Otpornost na dejstvo vode (vodootpornost) Zaštita od elektrostatičkog pražnjenja (antistat..
700 ден.
Повеќе

Работните обувки NEO се основна заштита при работа. Горниот дел е изработен од висококвалитетна кож..
1.890 ден.
Повеќе

Работните обувки NEO се основна заштита при работа. Горниот дел е изработен од висококвалитетна кож..
2.199 ден.
Повеќе

Заштитните чевли Taurus со S3 степен на заштита во целост се изработени од црна водоотпорна кожа...
2.399 ден.
Повеќе
-14%

Кожни работни чевли, поставени со AIR Active 3D материјал кој исклучително пропушта пареа односно..
2.499 ден. 2.899 ден.
Повеќе
-14%

Кожни работни чевли, поставени со AIR Active 3D материјал кој исклучително пропушта пареа од..
2.499 ден. 2.899 ден.
Повеќе
-14%

Заштитните чевли Monza со S1P степен на заштита се направени од антилоп кожа во комбинација со на..
2.499 ден. 2.890 ден.
Повеќе

Работните чевли Tritton со O1 степен на заштита се изработени од сива антилоп кожа со перфорација..
2.499 ден.
Повеќе
-14%

Работни водоотпорни чевли изработени од комбинација од антилоп кожа и најлон. Поставени се со AIR..
2.899 ден. 3.390 ден.
Повеќе
-9%

KRONOS работни чевли со ниво на заштита O1 се изработени од превртена кожа и текстил, без заштитн..
2.999 ден. 3.299 ден.
Повеќе
-9%

KRONOS работни чевли со ниво на заштита O1 се изработени од превртена кожа и текстил, без заштитн..
2.999 ден. 3.299 ден.
Повеќе

Заштитни чевли изработени од комбинација од антилоп кожа и најлон. Имаат композитна заштитна капа..
3.290 ден.
Повеќе
-11%

Работните чевли Jogger Sport со O1 степен на заштита се направени од комбинација на превртена кож..
3.990 ден. 4.490 ден.
Повеќе

Работните чизми HYDRA со ниво на заштита O1 се изработени од PrintTex текстил, кој се карактеризи..
3.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 25 (2 страни)