Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Тостери и ел.скари

Моќност: 800W; Нелепливи плочки; Светлосен индикатор; Изолирана горна површина за заштита од в..
990 ден.
Повеќе
-21%

Моќност: 800W; Нелепливи плочки; Светлосен индикатор; Изолирана горна површина за заштита од в..
1.099 ден. 1.399 ден.
Повеќе

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz • Моќност: 600W-750W (макс) • за два леба • 5 степени за регулација..
1.599 ден.
Повеќе

Тип на уред: Скара - Тостер  Максимална моќност: 1200 W  Нелеплива површина: Да  П..
2.499 ден.
Повеќе

БНапон: 220-240 VAC 50/60 Hz Номинална моќност: 1500 W - 1800 W (максимум) Контрола на температура..
2.899 ден.
Повеќе

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz • Моќност: 1500W • Термостат со макс. температура од 240 ° C • Копч..
2.899 ден.
Повеќе
-25%

Моќност: 2.55kW Дијаметарот на површина за печење: Ø 44 cm Отстранливa емајлиранa плотна со р..
2.999 ден. 3.999 ден.
Повеќе
-15%

БНапон: 220-240 VAC 50/60 Hz Номинална моќност: 1500 W - 1800 W (максимум) Контрола на температура..
3.299 ден. 3.899 ден.
Повеќе

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz • Моќност: 1500W • Термостат со макс. температура од 240 ° C • Конт..
3.450 ден.
Повеќе

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz • Моќност: 1500W • Термостат со макс. температура од 240 ° C • Конт..
3.690 ден.
Повеќе

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz Моќност на котелот: 1700 W Регулација на температура за секоја плоча п..
3.999 ден.
Повеќе

Површина- решетка плоча: 550 cm2 2 отстранливи плотни решетки кои лесно се мијат во  маши..
4.999 ден.
Повеќе

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz Моќност на котелот: 1750 W Регулација на температура  2 плочи од..
5.499 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)