Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Производи за прочистување на вода и филтри

5 фази на филтрација Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата Ионска смеса - ги отс..
399 ден.
Повеќе
-6%

5 фази на филтрација Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата Ионска смеса - ги отс..
749 ден. 799 ден.
Повеќе

5 фази на филтрација Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата Ионска смеса - ги отс..
1.099 ден.
Повеќе

Bi-fluxTM Laica: напредна технологија и софистицирани материјали за да обезбеди максимална безбеднос..
1.299 ден.
Повеќе

LAICA J11-AB садот за филтер има волумен од 2,25 литри, за да даде 1,25 литри филтрирана вода. Ја фи..
1.299 ден.
Повеќе

Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба. Произведува чиста и мека вода погодна за правење ..
1.399 ден.
Повеќе
-24%

Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција ·    &nbs..
1.450 ден. 1.899 ден.
Повеќе

Филтерот LAICA HYDROSMART природно ги задржува минералите присутни во водата и ефикасно намалув..
1.490 ден.
Повеќе
-15%

Laica J35 EB Aida - Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција Водата е ..
1.690 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-15%

Laica J35 GB - Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција Водата е темел..
1.690 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-15%

Laica J35 HC - Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција Водата е темел..
1.690 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-15%

Laica J35 - Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција Водата е темел на..
1.690 ден. 1.999 ден.
Повеќе

Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба. Произведува чиста и мека вода погодна за правење ..
2.299 ден.
Повеќе
-17%

Направен за оние кои сакаат да уживаат во посебен стил и елеганција ·  Италијански дизајн ·  S..
2.499 ден. 2.999 ден.
Повеќе

Филтерот LAICA HYDROSMART природно ги задржува минералите присутни во водата и ефикасно намалув..
3.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 15 (1 страни)