Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Новогодишни ЕЛКИ

Новогодишна елка Висина  60см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна употреба..
499 ден.
Повеќе

2,7м  x 30см ..
840 ден.
Повеќе

НГ ГИРЛАНДЕ 2,7 М Х 25 СМ ..
1.390 ден.
Повеќе

Новогодишна елка Висина  125см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна употреб..
1.490 ден.
Повеќе

Новогодишна елка Висина  125см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна употреб..
2.090 ден.
Повеќе

Кошничка Новогодишна смрека од пластика, висина 155 см, зелена, без украс. Лесна инсталација и раск..
2.390 ден.
Повеќе

есна елка Slim Line изработена од пластика во темно зелена боја, висина 155 cm, без украс. Лесна ин..
3.190 ден.
Повеќе

Тесна новогодишна смрека Slim Line од пластика во бела боја, висина 155 cm, без украс. Лесна инстал..
3.490 ден.
Повеќе

Норвешка корпа елка од пластика, висина 155 cm, зелена, без украс. Лесно се поставува и складира. ..
3.499 ден.
Повеќе

Тесна новогодишна смрека Slim Line изработена од пластика во темно зелена боја, висина 185 cm, без у..
4.299 ден.
Повеќе

Елка покриена со снег Империјален бор висок 150 cm изработена од пластика. Лесна инсталација и раск..
4.299 ден.
Повеќе

Елка покриена со снег Империјален бор висок 150 cm изработена од пластика. Лесна инсталација и раск..
4.699 ден.
Повеќе

Елка тесна смрека од пластика, висина 155 см, зелена, без украс.Потесен модел.Лесна инсталација и ра..
5.250 ден.
Повеќе

Зелена елка Норвич со шишарки , висина 150 см, изработена од пластика Лесна инсталација и расклопув..
5.690 ден.
Повеќе

Кошничка елка од пластика, висина 200 cm, зелена, без украс.Лесно се склопува и расклопува.Можност з..
6.590 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 32 (3 страни)