Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Додатоци за градина и разно

Дебелина на конец: Ø 2,4mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Pol..
199 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Polym..
199 ден.
Повеќе

Изработени од квалитетна пластика, ви дава потполна заштита на вашите очи при работа со секаков вид ..
249 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer з..
299 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: четвртаст Premium Co-Polymer..
299 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 3mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer за ..
299 ден.
Повеќе

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
499 ден.
Повеќе

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
549 ден.
Повеќе

• Капацитет на резервоарот: 1L • Боја: бела • Наведената точна количина на уље и гориво • Цврсто ..
699 ден.
Повеќе
-20%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
999 ден. 1.249 ден.
Повеќе

Карактеристики: • Должина на меч: 45 cm (18") • Чекор на ланец:  8,255 mm (.325") • Дебели..
999 ден.
Повеќе

Карактеристики: • Должина на меч: 50 cm (20") • Чекор на ланец:  8,255 mm (.325") • Дебели..
999 ден.
Повеќе

Сет за градина 7,5 м ..
1.070 ден.
Повеќе
-21%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
1.099 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-13%

Модел  Iskra IE-BC55  подлога за моторна пила   Димензии-180 x 400 mm Лента од ..
1.299 ден. 1.499 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 33 (3 страни)