Садопери

Садопери

Филтер по бренд :
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
BLANCO FLEX Mini BLANCO FLEX Mini
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
2.399 ден.
без ДДВ: 2.033 ден.
BLANCORONDOVAL мијалник BLANCORONDOVAL мијалник
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
2.790 ден.
без ДДВ: 2.364 ден.
BLANCO FLEX Pro 45 S BLANCO FLEX Pro 45 S
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
3.299 ден.
без ДДВ: 2.796 ден.
BLANCO TIPO 45 BLANCO TIPO 45
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
3.990 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
BLANCO TIPO 45 S Mini BLANCO TIPO 45 S Mini
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
4.199 ден.
без ДДВ: 3.558 ден.
Blanco Top ED 8x4 c Blanco Top ED 8x4 c
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.
BLANCO TIPO 8 Compact BLANCO TIPO 8 Compact
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
5.390 ден.
без ДДВ: 4.568 ден.
Blanco Lemis 45 s-IF mini брусен финиш Blanco Lemis 45 s-IF mini брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
8.670 ден.
без ДДВ: 7.347 ден.
Blanco Lemis 45s-IF брусен финиш Blanco Lemis 45s-IF брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
8.670 ден.
без ДДВ: 7.347 ден.
Blanco Rondoval 45 гранит - бела, јасмин, алуметалик, кафе, антрацит Blanco Rondoval 45 гранит - бела, јасмин, алуметалик, кафе, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
8.890 ден.
без ДДВ: 7.534 ден.
Blanco Supra 500-U инокс Blanco Supra 500-U инокс
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
8.999 ден.
без ДДВ: 7.626 ден.
Blanco Nova 45s-гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит Blanco Nova 45s-гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
9.450 ден.
без ДДВ: 8.008 ден.
BLANCO TIPO 6 S Basic BLANCO TIPO 6 S Basic
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
9.499 ден.
без ДДВ: 8.050 ден.
Blanco Legra 45s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Legra 45s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
9.950 ден.
без ДДВ: 8.432 ден.
Blanco Nova 5s- гранит бела, јасмин, шампањ, алуметалик Blanco Nova 5s- гранит бела, јасмин, шампањ, алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
10.450 ден.
без ДДВ: 8.856 ден.
Blanco Nova 6 - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик Blanco Nova 6 - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
10.990 ден.
без ДДВ: 9.314 ден.
Blanco Lago гранит - алуметалик Blanco Lago гранит - алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
10.999 ден.
без ДДВ: 9.321 ден.
Blanco Lemis 8-IF брусен финиш Blanco Lemis 8-IF брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
11.650 ден.
без ДДВ: 9.873 ден.
Blanco Lemis XL 6s брусен финиш Blanco Lemis XL 6s брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
11.650 ден.
без ДДВ: 9.873 ден.
Blanco LEGRA 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна Blanco LEGRA 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна
Садопери од Silgranit PuraDur II Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи..
11.690 ден.
без ДДВ: 9.907 ден.
Blanco Dalago 45 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 45 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
11.950 ден.
без ДДВ: 10.127 ден.
Blanco Tamos - гранит - антрацит Blanco Tamos - гранит - антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
11.970 ден.
без ДДВ: 10.144 ден.
Blanco Livit 6s compact Blanco Livit 6s compact
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
11.990 ден.
без ДДВ: 10.161 ден.
Blanco Tipo XL 6s Blanco Tipo XL 6s
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
11.999 ден.
без ДДВ: 10.169 ден.
Blanco Legra XL 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Legra XL 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
12.160 ден.
без ДДВ: 10.305 ден.
Blanco LEGRA 6S COMPACT  гранит - бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, црна Blanco LEGRA 6S COMPACT  гранит - бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, црна
Садопери од Silgranit PuraDur II Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи..
12.500 ден.
без ДДВ: 10.593 ден.
Blanco Nova 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик Blanco Nova 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
12.510 ден.
без ДДВ: 10.602 ден.
BLANCO TIPO 8 S BLANCO TIPO 8 S
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
13.399 ден.
без ДДВ: 11.355 ден.
Blanco SOLIS 500-U inox - брусена доработка Blanco SOLIS 500-U inox - брусена доработка
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
13.700 ден.
без ДДВ: 11.610 ден.
Blanco Legra 8 силгранит- бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, кафе и црн Blanco Legra 8 силгранит- бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, кафе и црн
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
13.730 ден.
без ДДВ: 11.636 ден.
Blanco Dalago 5 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 5 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
13.900 ден.
без ДДВ: 11.780 ден.
Blanco Subline 400-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит Blanco Subline 400-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
13.990 ден.
без ДДВ: 11.856 ден.
Blanco Dalago 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
14.490 ден.
без ДДВ: 12.280 ден.
Blanco Subline 500-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит Blanco Subline 500-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
14.760 ден.
без ДДВ: 12.508 ден.
Blanco Elon XL 6s- гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Elon XL 6s- гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
14.999 ден.
без ДДВ: 12.711 ден.
Blanco Sity XL 6s - гранит - бела, алуметалик Blanco Sity XL 6s - гранит - бела, алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
20.400 ден.
без ДДВ: 17.288 ден.
Blanco CLASSIC Neo XL 6S гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco CLASSIC Neo XL 6S гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
20.900 ден.
без ДДВ: 17.712 ден.

За нас

ISKRA електричен алат, рачен алат, гарден програма, апарати за домаќинство и многу други производи од различни брендови и производители сега ONLINE!

 

 

Контакт

  • +389 (02) 2520999
  • +38978238820
  • info@krusel.mk
  • info.desk.krusel

Facebook

КРУСЕЛ e-Store © 2021. UKION SHOPS