Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Решоа

1 x  регулатор 1кг-30mbar 1 x  010mm црево 1,5m/20 bar 2 x  стеги- заегачи  ..
899 ден.
Повеќе

Напон: 220-240V~50/60HzМоќност на електричните плочи  2500 W максимум : голема плоча: 1500 W (185 mm..
2.290 ден.
Повеќе

Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / ..
2.499 ден.
Повеќе

  Вкупна излезна топлина: 4.45 kW Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW Големина н..
2.899 ден.
Повеќе

Вкупна топлинска снага: 5.85 kW топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW Големина ..
2.990 ден.
Повеќе

Јачина: 2000W (max) Напон: 220-240V~50/60Hz 10 јачини на работа (200W-2000W) Подеслива темп..
3.699 ден.
Повеќе

Јачина: 2000W (max) Напон: 220-240V~50/60Hz 10 јачини на работа (200W-2000W) Подеслива темп..
3.999 ден.
Повеќе

Јачина: 3500W (max) Напон: 220-240V~50/60Hz 10 јачини на работа (200W-2000W) Подеслива темп..
7.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)