Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Sидни и купатилски греалки

• Напон: 220V-240V ~ 50Hz • моќност: 1000W-1200W • 2 греачи:         - моќнос..
1.999 ден.
Повеќе
-13%

ЅИДНА ГРЕАЛКАМОЌНОСТ 2000 WКЕРАМИЧКИ ГРЕЈАЧДИСПЛЕЈДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧДВА СТЕПЕНА НА РАБОТАЗАШТИТА О..
3.499 ден. 3.999 ден.
Повеќе
-8%

Моќност: 1700-2000W Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz Самостоен Автоматско зачувување на топл..
3.690 ден. 3.999 ден.
Повеќе
-21%

Одлична ѕидна греалка Регулација со далечинско. лесна за монтирање и оддржување, со модерен дизај..
3.699 ден. 4.699 ден.
Повеќе
-13%

Моќност: 1500W  • 2 јачини:        - 1: 750W        ..
4.599 ден. 5.299 ден.
Повеќе

• 3 подесувања на топлина 800W / 1200W / 2500W • Поставување на термостат • Тројна заштита од прег..
4.690 ден.
Повеќе
-9%

Моќност: 2000W  • 2 јачини:        - 1: 1000W        ..
4.999 ден. 5.499 ден.
Повеќе
-17%

Приклучен Напон 230V Струја 14,4 Вкупна сила 3032W Сила на грејач 3000W Регулација 0/1,5..
4.999 ден. 5.999 ден.
Повеќе
-15%

Приклучен Напон 230V Струја 14,4 Сила на грејач 4000W Регулација 0/1,5/3 Проток на возду..
5.499 ден. 6.499 ден.
Повеќе
-15%

• Моќност: 2500W • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz • Самостоен со можност за монтажа на ѕид ..
5.599 ден. 6.599 ден.
Повеќе

3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W 11 ребра за греење 24ч тајмер 2 год..
6.999 ден.
Повеќе
-8%

Приклучен Напон 400V Струја 4,4 / 10,8А Вкупна сила 6038W Сила на грејач 6000W Регулациј..
8.599 ден. 9.350 ден.
Повеќе
-11%

Приклучен Напон 400V Струја 6,6 / 13,1  Вкупна сила 9038W Сила на грејач 9000W Регу..
11.599 ден. 12.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)