Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

За Нас

Крусел Дооел Скопје е компанија формирана 1992 година, првенствено како продавница за техничка стока. Во 2002 година Крусел Дооел започна со самостоен увоз на апарати за домаќинство и стана овласен увозник и дистрибутер на реномираните брендови ISKRA,  Laica, Venssini, Ecxplorer, а последнава година и на Нашата дејност опфаќа продажба на големо и мало на алати, градинарски производи, велосипеди,  кујнски апарати, апарати за лична нега, грејни тела и апарати за ладење итн.

Следејки го развојот на технологијата и потребите на потрошувачите денеска Крусел Доoел е една од водечките компании во рамките на својата дејност. Со успешната работа на младиот тим вработени, сопствени возила, навремена достава развивме широка трговска мрежа на клиенти низ републиката.

Нашиот фокус е  задоволството на нашите клиенти и крајни потрошувачи, понудувајки им квалитетни производи, новитетите од светскиот пазар, а воедно и располагаме со сопствен сервис.
Вербата во нашите вредности, посветеноста во работата, задоволни клиенти го прават возможен нашиот долгогодишен раст и развој.

Основни податоци за компанијата

    е-маил – Info@krusel.mk
    телефон – 02 2 520999
    назив на продажно место – krusel.mk
    адреса – Борис Трајковски 86а 1000 Скопје
    дејност – НКД 47.41
    матичен број - 4564065
    даночен број – MK4030992215977