Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Прскалки и црева

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
499 ден.
Повеќе

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
599 ден.
Повеќе
-20%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
999 ден. 1.249 ден.
Повеќе

Сет за градина 7,5 м ..
1.070 ден.
Повеќе
-12%

Градинарско црево за наводнување со пречник од 19мм (1/2″) и должина од 30 метри. При самата изр..
1.150 ден. 1.300 ден.
Повеќе
-14%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
1.199 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-19%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 8 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
1.299 ден. 1.599 ден.
Повеќе

Градинарско црево за наводнување со пречник од 19мм (1/2″) и должина од 20 метри. При самата изр..
1.300 ден.
Повеќе

Должина: 20 m Ширина: 13 mm, 1/2" Максимален притисок: 22 bar Производител: Gardena ..
1.799 ден.
Повеќе
-10%

Рачна пумпа за на грб со прскалка и со резервоар. Резервоарот за вода има капацитет од 15 литри. Рез..
1.799 ден. 1.999 ден.
Повеќе

Отвор на црево : ½ ‘ Должина: 30 m Притисок: 22 bar Дијаметар: 13 mm Производител: G..
2.399 ден.
Повеќе
-17%

• Рачен распрскувач за ранец• Волумен: 16 L• Притисок на прскање: 2 - 4 Bar• Континуирана функција н..
2.499 ден. 2.999 ден.
Повеќе
-11%

Градинарско црево за наводнување со пречник од 19мм (3/4″) и должина од 50 метри. При самата изработ..
2.660 ден. 2.999 ден.
Повеќе
-14%

• Рачен распрскувач грбен • Волумен: 20 L• Притисок на прскање: 2 - 4 Bar• Континуирана функциј..
2.699 ден. 3.150 ден.
Повеќе

Отвор на црево: 3/4"    Должина на црево: 20 m Притисок: 22 bar Дијаметар: 19..
2.799 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 21 (2 страни)