Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Зимница и виноградинарство

ПЛАНА СТАКЛЕН БАЛОН 10 ЛИТРИ СО ПВЦ ОБВИВКА..
990 ден.
Повеќе

ПЛАНА СТАКЛЕН БАЛОН 20 ЛИТРИ СО ПВЦ ОБВИВКА..
1.710 ден.
Повеќе

ПЛАНА СТАКЛЕН БАЛОН 25 ЛИТРИ СО ПВЦ ОБВИВКА..
1.750 ден.
Повеќе
-16%

Дијаметар (cm): 44 Литража (l): 20 Висина (мм): 145 Материјал: Емајл на челичен лим Боја (надвор..
2.699 ден. 3.200 ден.
Повеќе
-12%

Дијаметар (cm): 50 Литража (l): 30 Висина (мм): 155 Материјал: Емајл на челичен лим Боја (надвор..
3.699 ден. 4.200 ден.
Повеќе
-10%

Дијаметар (cm): 50 Литража (l): 40 Висина (мм): 155 Материјал: Емајл на челичен лим Боја (надвор..
4.490 ден. 4.990 ден.
Повеќе

Иноксен сад за вино50лсо чеп..
7.900 ден.
Повеќе

Иноксен сад за вино70лсо чеп..
9.050 ден.
Повеќе

Иноксен сад за вино100лсо чеп..
11.250 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)