Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Бојлери

Бојлер 10 литри Високо Монтажен Моќност: 2 kW Пластичен казан Светлосна Сигнализација(on/o..
2.690 ден.
Повеќе

Бојлер 10 литри Ниско Монтажен Моќност: 2 kW Пластичен казан Светлосна Сигнализација(on/of..
2.690 ден.
Повеќе

Leov Boljer 10 литри (високомонтажен)   Модел: AD 10Н   Волумен: 10L Kазан:..
3.499 ден.
Повеќе

Leov Boljer 10 литри (нискомонтажен)   Модел: AD 10Н   Волумен: 10L Kазан: ..
3.499 ден.
Повеќе

Технички карактеристики Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Ен..
3.890 ден.
Повеќе

Технички карактеристики Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Ен..
3.890 ден.
Повеќе

Ariston бојлер 10 литри  Модел: PRO 10 R/3 Капацитет: 10L Внатрешен резервоар ..
4.699 ден.
Повеќе

Бојлер 50 литри Моќност: 2 kW Емајлиран казан Термометар Индикатор Автоматско регулира..
5.490 ден.
Повеќе

Бојлер 80 литри Моќност: 2 kW Емајлиран казан Термометар Индикатор Автоматско регулира..
5.499 ден.
Повеќе

Класичен бојлер од 80 lit. Стандарден за секоја Бања Волумен – 80 lit. Монтирање на ѕид Тежина..
5.899 ден.
Повеќе

СПЕЦИФИКАЦИЈА Карактеристика Вредност Категорија Бојл..
5.999 ден.
Повеќе

Модел: AD 50 V Волумен: 50L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 k..
6.600 ден.
Повеќе

Модел: AD 80 V Волумен: 80L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 k..
6.649 ден.
Повеќе

Метален котел MB 80 E2IКотел од нерѓосувачки челикВисоко префабрикуван,Вертикална монтажаПритисок [M..
10.799 ден.
Повеќе
-8%

Технички карактеристики Волумен: 76,1 l  Начин на монтажа: Вертикално на ѕид  Де..
11.999 ден. 12.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 22 (2 страни)