Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Прочистувачи и овлажнувачи на воздух

Ултра-густ H11-степен HEPA филтер кој филтрира до 99,5% од PM0.3 честички Ми Air Purifier користи..
2.999 ден.
Повеќе
-14%

Нашиот нов Xiaomi филтер за прочистување може ефикасно да апсорбира PM0.3, PM2.5, PM10, итн, честичк..
2.999 ден. 3.500 ден.
Повеќе

Нашиот нов Xiaomi филтер за прочистување (антибактериска верзија) може ефикасно да апсорбира PM0.3, ..
2.999 ден.
Повеќе

Опис Иновативен дизајн кој го елиминира нередот при дополнување на резервоарот за вода, двојна филтр..
3.999 ден.
Повеќе
-25%

Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray HEPA филтер и активе..
8.990 ден. 11.999 ден.
Повеќе
-13%

Трослоен филтер Филтерот се состои од 2 нивоа на филтрација создадени од Toray HEPA филтер и активе..
8.999 ден. 10.299 ден.
Повеќе
-26%

Smart control -  Mi Home/Xiaomi Home app + AI voice Дигитал LED дисплеј Ласерски сензор Про..
9.999 ден. 13.499 ден.
Повеќе
-17%

Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray HEPA филтер и акти..
14.990 ден. 17.999 ден.
Повеќе

WINIX Zero прочистувач со сензор за ПМ честички и тајмер. Прочистувачот сам ја регулира брзината со ..
18.000 ден.
Повеќе
-7%

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХПРЕПОРАЧАНА КВАДРАТУРА: 55 М2CADR (СТАПКА НА ИСПОРАКА НА ЧИСТ ВОЗДУХ): 420 M3 /..
24.999 ден. 26.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 10 од 10 (1 страни)