Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Метални рафтови

-20%

Модел: 1187 MAX PIXY                                            димензија :висина 150 ;  шири..
2.050 ден. 2.550 ден.
Повеќе
-20%

Модел: 1192 MAX ECO           &nbs..
3.190 ден. 3.990 ден.
Повеќе
-19%

Модел: 1193Број на полици: 6Вкупна носивост: 450 kgВисина: 1800 mmШирина: 750 mmДлабочина: 300 mmМат..
3.499 ден. 4.299 ден.
Повеќе
-18%

Модел: 2177  MAX FUTUR                                               димензија висина 180 шири..
3.690 ден. 4.490 ден.
Повеќе
-17%

Модел: 1177Број на полици: 5Вкупна носивост: 1500 kgВисина: 1800 mmШирина: 900 mmДлабочина: 400 mm..
3.990 ден. 4.799 ден.
Повеќе
-20%

Модел: 1198 MAX FUTUR           &n..
3.990 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-19%

Модел: 2182  MAX FUTUR                              димензија: висина 180 ширина 90 длабочина ..
4.190 ден. 5.190 ден.
Повеќе
-9%

Модел: 2179 MAX FUTUR димензија :висина 180;ширина 90;длабочина 45 број на нивоа   5..
4.190 ден. 4.590 ден.
Повеќе
-19%

Модел: 1186Број на полици: 5Вкупна носивост: 1250 kgВисина: 1800 mmШирина: 1200 mmДлабочина: 450 mm..
5.490 ден. 6.799 ден.
Повеќе
-21%

Модел: 1180  MAX  DRUMY         &n..
5.790 ден. 7.290 ден.
Повеќе
-21%

Модел: 1179Број на полици: 5Вкупна носивост: 500 kgВисина: 1800 mmШирина: 1000 mmДлабочина: 400 mm..
5.790 ден. 7.290 ден.
Повеќе
-21%

Модел: 1182 MAX FUTUR PLUS                         висина 213 ширина120 длабочина 45 број н..
5.790 ден. 7.290 ден.
Повеќе
-11%

Модел: 1178 МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX МЕТАЛ МЕДИЈАПАН 180x120x45/5x275kg БЕЛ..
6.190 ден. 6.990 ден.
Повеќе
-20%

Модел: 1195 MAX  FUTUR XXL                                       димензија: висина 180 ширина1..
7.890 ден. 9.890 ден.
Повеќе
-16%

Модел: 1184Број на полици: 5Вкупна носивост: 1250 kgВисина: 2130 mmШирина: 1200 mmДлабочина: 600 mm..
7.990 ден. 9.499 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 16 (2 страни)