Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Тегови и Опрема за вежбање

-42%

Tегови со вкупна тежина од Сет тегови 6кг (2x3кг)Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета..
699 ден. 1.199 ден.
Повеќе
-31%

Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg)Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален ..
899 ден. 1.299 ден.
Повеќе
-50%

Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg)Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпор..
2.999 ден. 5.990 ден.
Повеќе
-50%

Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)Шипките од новата генерација се поцинкува..
3.499 ден. 6.990 ден.
Повеќе
-51%

Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg)Шипките од новата генерација се поцинкува..
3.699 ден. 7.490 ден.
Повеќе
-50%

Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg)Шипките од новата генерација се поцинкува..
3.999 ден. 7.990 ден.
Повеќе
-47%

Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)Шипките од новата генерација се поцинкува..
4.490 ден. 8.490 ден.
Повеќе
-39%

Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg ..
5.490 ден. 8.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)