Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Садови за готвење и складирање храна

Садовите за готвење NAVA играат главна улога во секоја кујна. Нелепливи,обложени со камен ,со разнов..
275 ден.
Повеќе

Садовите за готвење NAVA играат главна улога во секоја кујна. Нелепливи,обложени со камен ,со разнов..
300 ден.
Повеќе

Дијаметар 7цмВолумен 0.2лВисина 72ммШифра на производотDB042RQ3I1EAN /  код8600034000..
309 ден.
Повеќе

Дијаметар 7цмВолумен 0.2лВисина 72ммШифра на производотJO342ZVTSNEAN /  код8600034171..
319 ден.
Повеќе

Садовите за готвење NAVA играат главна улога во секоја кујна. Нелепливи,обложени со камен ,со разнов..
340 ден.
Повеќе

Дијаметар 16цмВолумен 1.2лВисина 66ммШифра на производотS6042PHLVHEAN /  код860003418..
349 ден.
Повеќе

Дијаметар (cm): 7 Волумен (l): 0,2 Висина (мм): 72 Број на кафиња: 2 Материјал: Емајл на челичен..
370 ден.
Повеќе

ЗА 2 КАФИЊАЕмајлираните садови се долготрајни, отпорни на хемиски влијанија, абење и лесни за одржув..
385 ден.
Повеќе

Дијаметар 9цмВолумен 0.4лВисина 88ммШифра на производотDM042AZF2AEAN /  код8600034163..
389 ден.
Повеќе

Дијаметар 9цмВолумен 0.4лВисина 88ммШифра на производотKR342YRYEYEAN /  код8600034197..
399 ден.
Повеќе

• Дијаметар 7цм• Волумен 0.2л• Висина 72ммШифра на производотACXM38LAC9EAN /  код8600..
400 ден.
Повеќе

Дијаметар (cm): 9 Волумен (l): 0,4 Висина (мм): 88 Број на кафиња: 4 Материјал: Емајл Боја: Зел..
420 ден.
Повеќе

• Дијаметар 9цм• Волумен 0.4л• Висина 88ммШифра на производотH7XM3O8D5HEAN /  код8600..
450 ден.
Повеќе

ЗА 2 КАФИЊАЕмајлираните садови се долготрајни, отпорни на хемиски влијанија, абење и лесни за одржув..
450 ден.
Повеќе

Дијаметар 8цмВолумен 0.37лВисина 80ммШифра на производотU1042KVYTMEAN /  код860003420..
450 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 168 (12 страни)