Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Вентилатори и AIR COOLERI

-21%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.490 ден. 1.890 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.499 ден.
Повеќе
-14%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.499 ден. 1.750 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе
-15%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.699 ден. 1.990 ден.
Повеќе
-10%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.799 ден. 1.999 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.990 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.990 ден.
Повеќе
-10%

Едноставен стилски, интегриран тенок дизајн на каросеријата 5S мотор, подобра функција 5 сечила ABS,..
2.699 ден. 2.999 ден.
Повеќе
-8%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен..
5.499 ден. 5.999 ден.
Повеќе
-7%

"Јачина: 50w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 45cm Функција на нишање: 75 степени Подесување..
6.499 ден. 6.999 ден.
Повеќе
-7%

ДИЈАМЕТАР [CM] 40cmДРУГИ  Макс. волумен на магла 200 ml/h Напон 220-230V 50HzМоќност 75w Простор 25..
13.999 ден. 14.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 14 од 14 (1 страни)