Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Рачен алат

Нож со одстранливо сечило 80x9 mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од 0,..
99 ден.
Повеќе

Метро на извлекување: Должина на метрото: 3m Ширина на метрото: 16mm Метро во жолта боја&n..
189 ден.
Повеќе

Нож со одстранливо сечило 100х18 mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од ..
199 ден.
Повеќе

Метро на извлекување: Должина на метрото: 5m Ширина на метрото: 19mm Метро во жолта боја&n..
270 ден.
Повеќе

Комплет ножеви со одстранливо сечило 100х18 mm и 80x9mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Се..
299 ден.
Повеќе
-20%

Нож со сечило 62x19 mm Сечило 1+4 SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од 0,6mm Блокада..
399 ден. 499 ден.
Повеќе

Комплет HSS бургии за метал и пластика: Дијамерат во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 / 3.5 / 4 / 4.5 ..
399 ден.
Повеќе

Комплет HSS бургии за бетон: Дијамерат во mm: 3 / 3 / 4 / 4 / 5 / 5 / 6 / 6 / 8 / 8 / 10  П..
399 ден.
Повеќе
-20%

6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнет..
399 ден. 499 ден.
Повеќе

Метро на извлекување: Должина на метрото: 7,5m Ширина на метрото: 25mm Метро во жолта боја..
399 ден.
Повеќе

Содржи бургии за метал: 2 x 1.5 mm; 2 x 2.0 mm; 2 x 2.5 mm; 1 x 3.0 mm  1 x 3.2 mm; 1 x 3.5 mm; 1 ..
550 ден.
Повеќе

Содржи бургии за бетон: 3 x 3.0 mm; 3 x 4.0mm; 3 x 5.0mm; 2 x 6.0mm; 2 x 8.0mm; 2 x 10.0mm Пакува..
550 ден.
Повеќе
-14%

Сет од штрафцигери со магнетна глава 8 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x75mm ..
599 ден. 699 ден.
Повеќе

Наставки за навртување 25mm (24 парчиња): Рамни наставки (SL)(4 парчиња):  5 / 2 x 6 / 7    Крстач..
699 ден.
Повеќе
-10%

HTS-58 Сет шрафцигери: Шрафцигер со прилагодливи додатоци Додатоци: инбус (H): 2 / 2.5 / 3/..
899 ден. 999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 51 (4 страни)