Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Опрема за кампирање и излети

Патрони за ладење со димензии 4.2Х7.5Х16.5см и тежина од 0,2кгИдеални за патување и транспортни рачн..
99 ден.
Повеќе

ОписТермос со чеп. Идеален за одржување на температура на течности со капацитет од 4Л и надворешна д..
899 ден.
Повеќе

ОписТермос со капацитет од 2,5Л и околувратник за полесен транспорт...
950 ден.
Повеќе

ОписПренослив термос со чеп и капацитет од 6Л.Идеално за престој на отворено за одржување на темпера..
1.099 ден.
Повеќе

ОписПренослив термос со чеп и капацитет од 8Л.Идеално за престој на отворено за одржување на темпера..
1.399 ден.
Повеќе
-20%

Лежалка, големина: 136*63*90 CMМатеријал: 1x1 текстилен (синтетичка ткаенина)Челична цевка: 24*0.8 m..
1.999 ден. 2.499 ден.
Повеќе

Димензии на столот: 153*60*78cmСтруктурни димензии: Ø25/19*1.0mmМатеријал: полиестер PVC..
2.499 ден.
Повеќе
-13%

Димензии на чадорот: 2,7 метриМетален столб: Ø38mmМетални ребра: 12*18ммТкаенина: 180g полиестер..
3.499 ден. 3.999 ден.
Повеќе
-8%

Дијаметар на чадорот: 3mДимензии: 300* 6 * 48mmМетален столб: Ø48mmМетални ребра: Ø12*18komСпецијале..
5.499 ден. 5.990 ден.
Повеќе
-13%

•Димензии на фотелја: 59cmx62cmx84cm•Димензии на двосед: 115cmx62cmx84cm•Димензии на маса: 78cmx47cm..
16.990 ден. 19.499 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 10 од 10 (1 страни)