Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Гр. алат и пластеници

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
499 ден.
Повеќе

• Рачен распрскувач • Волумен: 2 L • Функција за континуирано прскање • Копче за ослободување од ..
599 ден.
Повеќе
-20%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
999 ден. 1.249 ден.
Повеќе
-14%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 6 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
1.199 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-19%

• Распрскувач за раменици • Волумен: 8 L • Притисок на прскање: 2 - 3 Bar • Функција за континуир..
1.299 ден. 1.599 ден.
Повеќе
-8%

Димензии: 1815 x 920 x 715mm (ДxШxВ) Материјал: метални цевки Ø13 mm со PP спојка,  ..
2.290 ден. 2.490 ден.
Повеќе

Димензии: 1800 x 1420 x 820mm (ДxШxВ) Материјал: метални цевки Ø16 mm со PP спојка,  ..
2.499 ден.
Повеќе

Димензии: 2000 x 770 x 1690mm (ДxШxВ) Материјал: метални цевки Ø16 mm со PP спојка,  ..
2.799 ден.
Повеќе
-10%

Начин на сечење: Бајпас Максимална дебелина на гранки: 42 mm Производител: Gardena Земја на..
3.599 ден. 3.999 ден.
Повеќе

Батерија : 9V Притисок: 0.5 - 12 bar Спојки: 26.5mm (3/4) 33.3 mm (G1) Времетраење на навод..
4.400 ден.
Повеќе

Должина на црево: 20м Дијаметар на црево: 13мм Максимален капацитет во зависност од цревото: 40м 1..
4.652 ден.
Повеќе

Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ) Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка,  ..
4.999 ден.
Повеќе

Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ) Материјал: метални цевки Ø19 mm со PP спојка,  ..
5.999 ден.
Повеќе

GREEN THAMB GH-066A е одличен за садење или одгледување зеленчук. Изработен е од 160 g/m2 PE мрежест..
18.999 ден.
Повеќе

GREEN THUMB GH-065 е одлична за садење или одгледување зеленчук. Изработен е од 160 g/m2 PE мрежеста..
23.800 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 17 (2 страни)