Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Додатоци и помагала

Дебелина на конец: Ø 2,4mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Pol..
199 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Polym..
199 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer з..
225 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: четвртаст Premium Co-Polymer..
225 ден.
Повеќе

Замена / дополнително зашилено длето Iskra ERO за удари / удари со чекани hilta perforator со стегач..
239 ден.
Повеќе

Замена / дополнително зашилено длето Iskra ERO за удари / удари со чекани hilta perforator со стегач..
260 ден.
Повеќе
-25%

• COB LED работна светилка со магнет • Моќност: 3W • Светлина: 200 lm • Ротирачка кука 360° • Вг..
299 ден. 399 ден.
Повеќе
-25%

• COB LED работна светилка со магнет • Моќност: 3W • Светлина: 200 lm • Ротирачка кука 360° • Вг..
299 ден. 399 ден.
Повеќе

Дебелина на конец: Ø 3mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer за ..
299 ден.
Повеќе

• Дијаметар: Ø 180 mm • Максимална брзина на вртење (n0): 8500 мин-1 • Нишка: М14 • Пакувањ..
299 ден.
Повеќе

Замена / дополнително зашилено длето Iskra ERO за удари / удари со чекани hilta perforator со стегач..
380 ден.
Повеќе

Изработени од квалитетна пластика, ви дава потполна заштита на вашите очи при работа со секаков вид ..
399 ден.
Повеќе

Замена / дополнително зашилено длето Iskra ERO за удари / удари со чекани hilta perforator со стегач..
399 ден.
Повеќе

• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P100 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
Повеќе

• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P120 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 89 (6 страни)