АЛАТИ

АЛАТИ

Филтер по бренд :
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-34%
Iskra ERO 38G-S1 Скалпел Iskra ERO 38G-S1 Скалпел
Нож со одстранливо сечило 80x9 mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од 0,..
99 ден.149 ден.
без ДДВ: 84 ден.
ISKRA Конец за тример 2x15
Дебелина на конец: Ø 2mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Polym..
169 ден.
без ДДВ: 143 ден.
Iskra ERO LD-3N12W Iskra ERO LD-3N12W
Метро на извлекување: Должина на метрото: 3m Ширина на метрото: 16mm Метро во жолта боја&n..
189 ден.
без ДДВ: 160 ден.
ISKRA Конец за тример 2.7x15 округол
Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer з..
190 ден.
без ДДВ: 161 ден.
ISKRA Конец за тример 2.7x15 четвртаст
Дебелина на конец: Ø 2.7mm Должина на конец: 15m Тип на конец: четвртаст Premium Co-Polymer..
190 ден.
без ДДВ: 161 ден.
Iskra ERO 38G-L1 Скалпел Iskra ERO 38G-L1 Скалпел
Нож со одстранливо сечило 100х18 mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од ..
199 ден.
без ДДВ: 169 ден.
ISKRA Конец за тример 2,4x15
Дебелина на конец: Ø 2,4mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол/коцка Premium Co-Pol..
199 ден.
без ДДВ: 169 ден.
Iskra заштитни наочара B512
Изработени од квалитетна пластика, ви дава потполна заштита на вашите очи при работа со секаков вид ..
249 ден.
без ДДВ: 211 ден.
ISKRA Конец за тример 3x15
Дебелина на конец: Ø 3mm Должина на конец: 15m Тип на конец: округол Premium Co-Polymer за ..
249 ден.
без ДДВ: 211 ден.
Iskra ERO 38G-S1+L1 Сет скалпели Iskra ERO 38G-S1+L1 Сет скалпели
Комплет ножеви со одстранливо сечило 100х18 mm и 80x9mm Едно сечило SK4 (со три раба за сечење) Се..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
Iskra ERO LD-5N12E Iskra ERO LD-5N12E
Метро на извлекување: Должина на метрото: 5m Ширина на метрото: 19mm Метро во жолта боја&n..
270 ден.
без ДДВ: 229 ден.
Iskra Ero диск за полирање 180mm-M14 Iskra Ero диск за полирање 180mm-M14
• Дијаметар: Ø 180 mm • Максимална брзина на вртење (n0): 8500 мин-1 • Нишка: М14 • Пакувањ..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Iskra ERO FST111  11 делен Iskra ERO FST111  11 делен
Комплет HSS бургии за метал и пластика: Дијамерат во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 / 3.5 / 4 / 4.5 ..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra ERO FST112  11 делен Iskra ERO FST112  11 делен
Комплет HSS бургии за бетон: Дијамерат во mm: 3 / 3 / 4 / 4 / 5 / 5 / 6 / 6 / 8 / 8 / 10  П..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.

Распродадено

-11%

Распродадено

Iskra ERO HTS 6 Iskra ERO HTS 6
6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнет..
399 ден.449 ден.
без ДДВ: 338 ден.
-20%
Iskra ERO LD-7HN12X Iskra ERO LD-7HN12X
Метро на извлекување: Должина на метрото: 7,5m Ширина на метрото: 25mm Метро во жолта боја..
399 ден.499 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero брусна хартија за дрво P100 115*280 ( 25 ком ) Iskra Ero брусна хартија за дрво P100 115*280 ( 25 ком )
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P100 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero брусна хартија за дрво P120 115*280 ( 25 ком ) Iskra Ero брусна хартија за дрво P120 115*280 ( 25 ком )
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P120 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero брусна хартија за дрво P60 115*280 ( 25 ком ) Iskra Ero брусна хартија за дрво P60 115*280 ( 25 ком )
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P60 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: зак..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero брусна хартија за дрво P80 115*280 ( 25 ком ) Iskra Ero брусна хартија за дрво P80 115*280 ( 25 ком )
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P80 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: зак..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero волнен диск за полирање 180mm Iskra Ero волнен диск за полирање 180mm
• Дијаметар: Ø 180 mm • Максимална брзина на вртење (n0): 8500 мин-1 • Зафат: велкро  ..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P100 (25 ком) Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P100 (25 ком)
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P100 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P120 (25 ком) Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P120 (25 ком)
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P120 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: за..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P60 (25 ком) Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P60 (25 ком)
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P60 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: зак..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P80 (25 ком) Iskra Ero тријаголна брусна хартија за дрво и метал 140x140x80mm P80 (25 ком)
• Димензии: 115x280mm • Гранулација: P80 • Содржина: 25 парчиња / закачалка • Пакување: зак..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Iskra Ero лист/нож за кружна пила 24Т 185x20mm Iskra Ero лист/нож за кружна пила 24Т 185x20mm
"• Надворешен дијаметар: Ø 185 mm • Внатрешен дијаметар (дупка): 20 mm • Дебелина: 2,2 мм •..
499 ден.
без ДДВ: 423 ден.
-38%
Iskra ERO 47-T1 Скалпел Iskra ERO 47-T1 Скалпел
Нож со сечило 62x19 mm Сечило 1+4 SK4 (со три раба за сечење) Сечило со дебелина од 0,6mm Блокада..
499 ден.799 ден.
без ДДВ: 423 ден.
Iskra ERO FST151 15 делен Iskra ERO FST151 15 делен
Содржи бургии за метал: 2 x 1.5 mm; 2 x 2.0 mm; 2 x 2.5 mm; 1 x 3.0 mm  1 x 3.2 mm; 1 x 3.5 m..
599 ден.
без ДДВ: 508 ден.
Iskra ERO FST152  15 делен Iskra ERO FST152  15 делен
Содржи бургии за бетон: 3 x 3.0 mm; 3 x 4.0mm; 3 x 5.0mm; 2 x 6.0mm; 2 x 8.0mm; 2 x 10.0mm Пакува..
599 ден.
без ДДВ: 508 ден.
Iskra сад за мешање уље и гориво A956
• Капацитет на резервоарот: 1L • Боја: бела • Наведената точна количина на уље и гориво • Цврсто ..
699 ден.
без ДДВ: 592 ден.
-30%
Iskra ERO FST029 Iskra ERO FST029
Наставки за навртување 25mm (24 парчиња): Рамни наставки (SL)(4 парчиња):  5 / 2 x 6 / 7 ..
699 ден.999 ден.
без ДДВ: 592 ден.
Iskra ERO HTS-8 Iskra ERO HTS-8
Сет од штрафцигери со магнетна глава 8 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x75mm ..
699 ден.
без ДДВ: 592 ден.
Iskra ERO HTS-18 Сет штрафцигери со ѕиден држач Iskra ERO HTS-18 Сет штрафцигери со ѕиден држач
18-парчиња сет штрафцигери HTS-18 Со држач кој се монтира на ѕид, изработен од тврда пластика ..
899 ден.
без ДДВ: 762 ден.
Iskra ERO 58 Iskra ERO 58
HTS-58 Сет шрафцигери: Шрафцигер со прилагодливи додатоци Додатоци: инбус (H): 2 / 2.5 / 3/..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
-16%
Iskra ERO FST050 Iskra ERO FST050
HSS бургии (6 парчиња): 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 mm Бургии за бетон (6 парчиња): 5 / 2 x 6 / 2 x 8 / 1..
999 ден.1.190 ден.
без ДДВ: 847 ден.
Iskra IX-FL07 X-cross Батериска сијалица Iskra IX-FL07 X-cross Батериска сијалица
АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Работни часови: 400 min • Тип на сијалица: 3W LED ..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
ISKRA Ланец FC-B-050-72DL ISKRA Ланец FC-B-050-72DL
Карактеристики: • Должина на меч: 45 cm (18") • Чекор на ланец:  8,255 mm (.325") • Дебели..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
ISKRA Ланец FC-B-050-76DL ISKRA Ланец FC-B-050-76DL
Карактеристики: • Должина на меч: 50 cm (20") • Чекор на ланец:  8,255 mm (.325") • Дебели..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
-33%
ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001 ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-ли..
999 ден.1.499 ден.
без ДДВ: 847 ден.
-31%
ISKRA транспортна количка LY-002 ISKRA транспортна количка LY-002
• Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm &n..
999 ден.1.450 ден.
без ДДВ: 847 ден.
-31%
ISKRA транспортна количка PH-003 ISKRA транспортна количка PH-003
Транспорт количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм • Трка..
999 ден.1.450 ден.
без ДДВ: 847 ден.
KLAN котур кабел 4V/5M DG-XDB04
• Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја:..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
Брз полнач JHL482102200G за X-cross LI-ION Батерија Брз полнач JHL482102200G за X-cross LI-ION Батерија
• Јачина: 220-240V~50/60Hz • Индикатор за полнење • Полначот е достапен одделно • Пакување: бли..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.
Продолжен кабел 3x1.5 15м Продолжен кабел 3x1.5 15м
Продолжен кабел 3x1.5 15м ..
999 ден.
без ДДВ: 847 ден.

За нас

ISKRA електричен алат, рачен алат, гарден програма, апарати за домаќинство и многу други производи од различни брендови и производители сега ONLINE!

 

 

Контакт

  • +389 (02) 2520999
  • +38978238820
  • info@krusel.mk
  • info.desk.krusel

Facebook

КРУСЕЛ e-Store © 2021. UKION SHOPS