Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Агрегати

• Бензински агрегат • Работна излезна моќност (S1): 2300 W • Максимална излезна моќност (S2 5м..
24.499 ден.
Повеќе
-7%

 Бензински агрегат • Работна излезна моќност (S1): 2600 W • Максимална излезна моќност (S2 5ми..
26.999 ден. 28.999 ден.
Повеќе

Бензинска единица - инвертерРаботна излезна моќност (S1): 3000 WМаксимална излезна моќност (S2 5min)..
38.999 ден.
Повеќе

• Работна излезна моќност: 5000 W• Максимална излезна моќност (5 мин): 5400 W• Напон: 2 × 230V~50Hz•..
48.950 ден.
Повеќе
-13%

Генератор на бензин • Работна излезна моќност (S1): 3000 W / 5000 W • Максимална излезна моќност (..
59.999 ден. 68.999 ден.
Повеќе

• Работна излезна моќност: 6000 W• Максимална излезна моќност (5 мин): 6500 W• Напон: 2 × 230V~50Hz•..
68.800 ден.
Повеќе

Висококвалитетен дизел агрегат од затворен тип за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 ..
75.600 ден.
Повеќе
-9%

• Дизел генератор• Работна излезна моќност (S1): 6000 W• Максимална излезна моќност (S2 5min): 6500 ..
99.750 ден. 109.500 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)