Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Перачи под притисок VAP

-21%

-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psiМакс. проток на вода: 370 лит/час-Макс. температура на вод..
5.499 ден. 6.990 ден.
Повеќе
-10%

Макс. притисок: 100 bar Снага на мотор: 1.200 W Макс. проток: 300 l/h Макс. температура п..
6.660 ден. 7.400 ден.
Повеќе

-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi -Макс. проток на вода: 370 лит/час -Макс. температура на ..
6.990 ден.
Повеќе
-10%

Макс. притисок: 110 bar Снага на мотор: 1.300 W Макс. проток: 330 l/h Макс. температура п..
7.083 ден. 7.870 ден.
Повеќе

Технички карактеристики: Максимален притисок: 135 bar Моќност на мотор: 1900 W Проток на ..
7.400 ден.
Повеќе

Технички карактеристики: Максимален притисок: 135 bar Моќност на мотор: 1900 W Проток на ..
7.400 ден.
Повеќе
-10%

Перач под висок притисок BOSCH EasyAquatak 120 е совршено решение за чистење без напор, Компактен и ..
8.820 ден. 9.800 ден.
Повеќе
-10%

Опис Моќност на моторот 1.500 W Макс притисок 125 бари Макс проток 360 л/час Темпер..
11.403 ден. 12.670 ден.
Повеќе
-10%

Опис   Макс. притисок: 120 bar Снага на мотор: 1.500 W Макс. проток: 350 l/h Макс. температ..
12.420 ден. 13.800 ден.
Повеќе

– Макс. работен притиспк: 160 bar– Макс. проток на впда: 480 лит/час– Макс. температура на вода: 50˚..
13.499 ден.
Повеќе

Карактеристики и предностиЦрево за висок притисок со заштита од виткање и вртлива приклучок на двете..
13.990 ден.
Повеќе

Напон: 220 V монофазен Моќност: 2500 W Максимален притисок: 160 bar Проток: 510 l/min Дол..
14.490 ден.
Повеќе
-10%

Макс. притисок: 150 bar Снага на мотор: 2.200 W Макс. проток: 480 l/h Макс. температура проток: 4..
28.620 ден. 31.800 ден.
Повеќе
-10%

Макс. притисок: 160 bar Снага на мотор: 2.600 W Макс. проток: 570 l/h Макс. температура проток: 4..
34.785 ден. 38.650 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 14 од 14 (1 страни)