Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Гарнитури и софи

-64%

Конструкција: 100% металМатеријал на штоф: Ткаенина од полиестер и памук која лесно се чистиБоја: Си..
6.390 ден. 17.990 ден.
Повеќе
-52%

Рамка: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНАДлабочина на седиштето: 50 смШирина на седиштето..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-52%

Фотелја која лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРДлабочина..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-52%

Фотелја која лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРДлабочина..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-52%

Фотелја која лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРДлабочина..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-52%

Фотелја која лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРДлабочина..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-52%

Рамка: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНАДлабочина на седиштето: 50 смШирина на седиштето..
7.699 ден. 15.999 ден.
Повеќе
-39%

Конструкција: 100% металМатеријал на штоф: Ткаенина од полиестер и памук која лесно се чистиБоја: Си..
10.999 ден. 17.990 ден.
Повеќе
-39%

Конструкција: 100% металМатеријал на штоф: Ткаенина од полиестер и памук која лесно се чистиБоја: Си..
10.999 ден. 17.990 ден.
Повеќе
-37%

Рамка: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% Ткаенина од МИКРОФИБЕРШирина: 155 см Висина: 85 см Длабочина: 70 смД..
10.999 ден. 17.590 ден.
Повеќе
-39%

Рамка: 100% МЕТАЛТкаенина: Patchwork Digital FabricШирина: 155 cm Висина: 85 cm Длабочина: 73 cmДлаб..
10.999 ден. 17.990 ден.
Повеќе
-37%

Рамка: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% Ткаенина од МИКРОФИБЕРШирина: 155 см Висина: 85 см Длабочина: 70 смД..
10.999 ден. 17.590 ден.
Повеќе
-56%

Двосед кој лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРС..
11.899 ден. 26.900 ден.
Повеќе
-56%

Двосед кој лесно се претвора во кревет.  Конструкција: 100% МЕТАЛТкаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРС..
11.899 ден. 26.900 ден.
Повеќе
-32%

Големина:Ширина: 140 cmВисина: 70 cmДлабочина: 65 cmДлабочина на седиштето: 45 смШирина на седиштето..
11.999 ден. 17.590 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 50 (4 страни)