Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Пегли, даски за пеглање и сушари

Должина на жици :18 мПластични парчиња да се спречи лизгањеСо можбост за преклопување и лесно заносе..
899 ден.
Повеќе
-23%

Карактеристики: • Моќност: 1800W • Напон: 220-240V, 50Hz • Капацитет на канистерот за вода: 220..
999 ден. 1.299 ден.
Повеќе
-39%

Должина на жици :20 мПластични парчиња да се спречи лизгањеСо можбост за преклопување и лесно заносе..
1.099 ден. 1.799 ден.
Повеќе
-14%

Пегла на пареа за алишта Моќност: 2000W Напон: 220-240V, 50Hz Капацитет на канистерот за вода: ..
1.199 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-25%

Fabbygo даска за пеглење DREAM Должина на жици :30 х 105 смПластични парчиња да се спречи лизга..
1.499 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-20%

Должина на жици : 25мПластични парчиња да се спречи лизгањеСо можбост за преклопување и лесно заносе..
1.599 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-22%

Должина на жици :40 мПластични парчиња да се спречи лизгањеСо можбост за преклопување и лесно заносе..
1.799 ден. 2.299 ден.
Повеќе

Пегла на пареа за алишта Моќност: 2200W Напон: 220-240V, 50Hz Капацитет на канистерот за вода: ..
1.799 ден.
Повеќе

Fabbygo даска за пеглење AQUA 21Должина на жици :38 х 120 смПластични парчиња да се спречи лизгањеСо..
1.999 ден.
Повеќе

Mondial пегла на пареа за ВИП грижа за вашата облека. Моќност од 2200 W. Со керамичка плоча со..
1.999 ден.
Повеќе

• Преклопен, лесен за носење.• Погоден за складирање во влажна и сува средина.• Не чистете ја решетк..
2.199 ден.
Повеќе

Пегла на пареа за алишта Моќност: 2400W Напон: 220-240V, 50Hz Капацитет на канистерот за вода: ..
2.399 ден.
Повеќе
-17%

Пегла на пареа за алишта Моќност: 2800W Напон: 220-240V, 50Hz Капацитет на канистерот за вода: ..
2.499 ден. 2.999 ден.
Повеќе

Пегла на пареа за алишта • Моќност: 2600W • Напон: 220-240V, 50Hz • Капацитет на канистерот за ..
2.799 ден.
Повеќе
-12%

Fabbygo даска за пеглење DREAM Должина на жици :40 х 120 смПластични парчиња да се спречи лизга..
2.899 ден. 3.299 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 17 (2 страни)