Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Дувалки за лисја

-11%

Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси и квалитет. Исчистете го вашето дворишт..
3.990 ден. 4.499 ден.
Повеќе
-25%

Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси и квалитет. Исчистете го вашето дворишт..
6.999 ден. 9.330 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)