Климатизери ( INVERTER )

Климатизери ( INVERTER )

Во оваа група можете да најдете повеќе модели на INVERTER ситем на климатизери, цените се без монтажа но со бесплатна достава. 

Филтер по бренд :
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-17%
NEO PURE G12R32 INVERTER 12000BTU NEO PURE G12R32 INVERTER 12000BTU
Интелигентен дизајнНапојувaње:220-240v 50hzЕнергетска класа: A++ / A+Ладење капацитет: 3200 WПотрошу..
18.999 ден.22.999 ден.
без ДДВ: 16.101 ден.
-13%
VOX IVA1-12IR 3,5kW Климатизер инвертер VOX IVA1-12IR 3,5kW Климатизер инвертер
Тип Инвертер сплит систем Капацитет греење 3600 W Капаци..
19.999 ден.22.999 ден.
без ДДВ: 16.948 ден.
-16%
NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU
Интелигентен дизајнНапојувaње:220-240V 50HZЕнергетска класа: A++ / A+Ладење капацитет: 3200 WПотрошу..
20.999 ден.24.999 ден.
без ДДВ: 17.796 ден.
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-09WiFiR Климатизер инвертер INVENTOR LIFE PRO L4VI32-09WiFiR Климатизер инвертер
Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени тро..
21.500 ден.
без ДДВ: 18.220 ден.
INVENTOR LIFE L3VI-12 ION L3VO-12 Климатизер инвертер INVENTOR LIFE L3VI-12 ION L3VO-12 Климатизер инвертер
Капацитет на ладење: 3,20 kWh (10918 Btu/h) Капацитет на греење: 3,40 kWh (11601 Btu/h) Енерг..
22.100 ден.
без ДДВ: 18.729 ден.
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR  Климатизер инвертер INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR  Климатизер инвертер
Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени тро..
22.990 ден.
без ДДВ: 19.483 ден.
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европа рабо..
23.999 ден.
без ДДВ: 20.338 ден.
-17%
TADIRAN ALPHA INVERTER -15 12000BTU R32, 3,5 kW Климатизер TADIRAN ALPHA INVERTER -15 12000BTU R32, 3,5 kW Климатизер
АLPHA ИНВЕРТЕР 12R НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / А+++ ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: ..
23.999 ден.28.999 ден.
без ДДВ: 20.338 ден.
HYUNDAI 3.5kw AC120 ECO INVERTER Климатизер HYUNDAI 3.5kw AC120 ECO INVERTER Климатизер
Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 4100 W Максимале..
24.990 ден.
без ДДВ: 21.178 ден.
-11%
AUX 12 3,5kW Климатизер инвертер AUX 12 3,5kW Климатизер инвертер
Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C Опсег на греење(надворешна темпера..
24.999 ден.27.999 ден.
без ДДВ: 21.186 ден.
Sinclair ASH-09AIZ 2,6kW DC INVERTER WIFI Sinclair ASH-09AIZ 2,6kW DC INVERTER WIFI
Енергетска класа A ++ / A + Капацитет на ладење 2,6kW Капацитет за греење 2,8kW 3-годишна г..
24.999 ден.
без ДДВ: 21.186 ден.
-6%
SET REA 35 TT Климатизер инвертер 3,5kW SET REA 35 TT Климатизер инвертер 3,5kW
Производител Горење боја бела Спецификации Разладна моќност: 3.400 W   Грејна моќ..
25.490 ден.26.990 ден.
без ДДВ: 21.602 ден.
VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AEMI R32 Климатизер инвертер VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AEMI R32 Климатизер инвертер
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊE 3,52 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊE 3,81 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:..
25.999 ден.
без ДДВ: 22.033 ден.
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европа рабо..
26.990 ден.
без ДДВ: 22.873 ден.
-10%
NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU
Интелигентен дизајн Модел: G12R32 ADVANCEНапоjувaње:220-240V 50HZЕнергетска класа: A++SEER/SCOP: ..
26.999 ден.29.999 ден.
без ДДВ: 22.881 ден.
Hisense Apple pie TG35VE00G 3,6 kW Сплит тип инвертер Hisense Apple pie TG35VE00G 3,6 kW Сплит тип инвертер
Технички карактеристики Тип на единицата: Внатрешна единица Тип на монтажа: На ѕ..
26.999 ден.
без ДДВ: 22.881 ден.
VIVAX ACP-12CH35AERI Климатизер инвертер VIVAX ACP-12CH35AERI Климатизер инвертер
Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.8 / 4.2) Максимален капацитет на ладење: 4510 W Максимал..
27.990 ден.
без ДДВ: 23.720 ден.
-18%
TADIRAN SWIFT INVERTER -20 12000BTU R32, 3,5 kW Климатизер TADIRAN SWIFT INVERTER -20 12000BTU R32, 3,5 kW Климатизер
  ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 3500 W ПОТРОШУВАЧКА: 1010 W РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ:ОД..
27.999 ден.33.999 ден.
без ДДВ: 23.728 ден.
-10%
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW Климатизер инвертер VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW Климатизер инвертер
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW инвертер клима уред ACP-12CH35AERI Проверете зошто Vivax клима уредите се ..
27.999 ден.31.110 ден.
без ДДВ: 23.728 ден.
-6%
Sinclair ASH-13AIZ 3,6kW DC INVERTER WIFI Sinclair ASH-13AIZ 3,6kW DC INVERTER WIFI
Енергетска класа A ++ / A + Капацитет на ладење 3,6kW Капацитет за греење 3,7kW 3-годишна г..
29.500 ден.31.500 ден.
без ДДВ: 25.000 ден.
C&H Arctic Inverter (CH-S09FTXLA) 2,8 kW Сплит тип инвертер C&H Arctic Inverter (CH-S09FTXLA) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Висококвалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европ..
30.000 ден.
без ДДВ: 25.424 ден.
-10%
Favorit 18000 BTU климатизер Инвертер Favorit 18000 BTU климатизер Инвертер
Модел INVERTER 18000 BTU Скриен LED дисплеј Енергетска класа (ладење) A++ Енергетска класа (греењ..
30.999 ден.34.490 ден.
без ДДВ: 26.270 ден.
BOSCH - 8000 9000BTU, 2,5kW Климатизер инвертер BOSCH - 8000 9000BTU, 2,5kW Климатизер инвертер
Инвертер клима BOSCH - 8000  Високо ефикасна инверторска климатизација според директивата ER..
31.200 ден.
без ДДВ: 26.441 ден.
Hisense Energy TQ35XE0EG 3,5 kW инвертер Hisense Energy TQ35XE0EG 3,5 kW инвертер
Тип на единицата: Внатрешна единица Тип на монтажа: На ѕид Далечинско управу..
32.990 ден.
без ДДВ: 27.958 ден.
-13%
NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER 18000BTU ( 5.5kW ) NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER 18000BTU ( 5.5kW )
НТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈННАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / A+ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 4600 WПОТРОШУВ..
32.999 ден.38.093 ден.
без ДДВ: 27.965 ден.
BOSCH - 8000 12000BTU, 3,5kW Климатизер инвертер BOSCH - 8000 12000BTU, 3,5kW Климатизер инвертер
Инвертер клима BOSCH - 8000  Високо ефикасна инверторска климатизација според директивата ER..
33.000 ден.
без ДДВ: 27.966 ден.
C&H Arctic Inverter (CH-S12FTXLA) 3,5 kW Сплит тип инвертер C&H Arctic Inverter (CH-S12FTXLA) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Висококвалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европ..
33.000 ден.
без ДДВ: 27.966 ден.
NEO PURE G18R32 INVERTER 18000BTU 5,5 kW Климатизер инвертер NEO PURE G18R32 INVERTER 18000BTU 5,5 kW Климатизер инвертер
ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈННАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / A+ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 4600 WПОТРОШУ..
34.999 ден.
без ДДВ: 29.660 ден.
-10%
VIVAX COOL M DESIGN 5,0kW Климатизер инвертер VIVAX COOL M DESIGN 5,0kW Климатизер инвертер
VIVAX COOL M DESIGN 5,0kW инвертер клима уред Проток на воздух [m3/h] 840 ..
34.999 ден.38.888 ден.
без ДДВ: 29.660 ден.
INVENTOR LIFE L3VI-18 ION L3VO-18 Климатизер инвертер INVENTOR LIFE L3VI-18 ION L3VO-18 Климатизер инвертер
Капацитет на ладење: 5,13 kWh (17504 Btu/h) Капацитет на греење: 5,28 kWh (17998 Btu/h) Енергетска..
37.899 ден.
без ДДВ: 32.118 ден.
Hisense Apple pie TG50XA00G 5 kW Сплит тип инвертер Hisense Apple pie TG50XA00G 5 kW Сплит тип инвертер
Тип на единицата: Внатрешна единица Тип на монтажа: На ѕид Далечинско управува..
38.990 ден.
без ДДВ: 33.042 ден.
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-18WiFiR Климатизер инвертер INVENTOR LIFE PRO L4VI32-18WiFiR Климатизер инвертер
Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени тро..
38.990 ден.
без ДДВ: 33.042 ден.
C&H Consol Inverter (CH-S09FVX) 2,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер C&H Consol Inverter (CH-S09FVX) 2,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Високо квалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северни обла..
38.999 ден.
без ДДВ: 33.050 ден.
C&H Veritas Inverter (CH-S18FTXQ) 5,5 kW Сплит тип инвертер C&H Veritas Inverter (CH-S18FTXQ) 5,5 kW Сплит тип инвертер
Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европа рабо..
39.999 ден.
без ДДВ: 33.897 ден.
-11%
VIVAX COOL R DESIGN ACP18CH50AERI 5,5kW Климатизер инвертер VIVAX COOL R DESIGN ACP18CH50AERI 5,5kW Климатизер инвертер
VIVAX COOL R DESIGN 5,5kW инвертер клима уред ACP-18CH50AERI Проверете зошто Vivax клима уредите се ..
39.999 ден.44.799 ден.
без ДДВ: 33.897 ден.
Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE 2,5 kW Климатизер Инвертер Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE 2,5 kW Климатизер Инвертер
Сите модели на Mitsubishi Electric се познати по својата безшумност при работа од само 21dB. Елеган..
41.199 ден.
без ДДВ: 34.914 ден.
C&H Consol Inverter (CH-S12FVX) 4 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер C&H Consol Inverter (CH-S12FVX) 4 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Високо квалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северни обла..
41.999 ден.
без ДДВ: 35.592 ден.
Mitsubishi Electric MSZ-WN35VA 3,5 kW Климатизер инвертер Mitsubishi Electric MSZ-WN35VA 3,5 kW Климатизер инвертер
Подобрени карактеристики и дизајн во однос на DM серијата.Работа до -15C на греење и подобрена А++ к..
41.999 ден.
без ДДВ: 35.592 ден.
-12%
NEO ADVANCE WIFI G18R32 -22 INVERTER 18000BTU ( 5,5 kW ) NEO ADVANCE WIFI G18R32 -22 INVERTER 18000BTU ( 5,5 kW )
Интелигентен дизајн Mодел: G18R32-ADVANCEНапојувaње: 220-240V 50HZЕнергетска класа: A++/A+SEER/SC..
43.999 ден.49.999 ден.
без ДДВ: 37.287 ден.
-12%
TADIRAN ALPHA INVERTER -20 18000BTU R32, 5,5 kW Климатизер TADIRAN ALPHA INVERTER -20 18000BTU R32, 5,5 kW Климатизер
НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / А+ ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 5270 W ПОТРОШУВАЧКА: ..
43.999 ден.49.999 ден.
без ДДВ: 37.287 ден.
Hisense New comfort DJ70BB0CG 7kW инвертер Hisense New comfort DJ70BB0CG 7kW инвертер
Тип на единицата: Внатрешна единица Тип на монтажа: На ѕид Далечинско уп..
44.990 ден.
без ДДВ: 38.127 ден.
Sinclair ASH-18AIZ 5.4kW DC INVERTER WIFI Sinclair ASH-18AIZ 5.4kW DC INVERTER WIFI
Енергетска класа A ++ / A + Капацитет на ладење 5.3kW Капацитет за греење 5.5kW 3-годишна г..
44.990 ден.
без ДДВ: 38.127 ден.
INVENTOR LIFE L3VI-24 ION L3VO-24 Климатизер инвертер INVENTOR LIFE L3VI-24 ION L3VO-24 Климатизер инвертер
Капацитет на ладење: 5,13 kWh (17504 Btu/h) Капацитет на греење: 5,28 kWh (17998 Btu/h) Енергетска..
47.899 ден.
без ДДВ: 40.592 ден.
Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE 3,5 kW Климатизер Инвертер Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE 3,5 kW Климатизер Инвертер
Сите модели на Mitsubishi Electric се познати по својата безшумност при работа од само 21dB. Елегант..
49.990 ден.
без ДДВ: 42.364 ден.

За нас

ISKRA електричен алат, рачен алат, гарден програма, апарати за домаќинство и многу други производи од различни брендови и производители сега ONLINE!

 

 

Контакт

 • +389 (02) 2520999
 • +38978238820
 • info@krusel.mk
 • info.desk.krusel

Facebook

КРУСЕЛ e-Store © 2021. UKION SHOPS