Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Ваги за телесна тежина

-17%

Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 ден. 1.199 ден.
Повеќе
-17%

Дијагностички баланс БИА - анализа на биоелектричната импеданса максимално оптоварување: 150 ..
999 ден. 1.199 ден.
Повеќе
-23%

Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално опте..
999 ден. 1.299 ден.
Повеќе
-15%

Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.190 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-12%

 личен биланс  максимално оптоварување: 150 кг  прецизност: 100g  кале..
1.199 ден. 1.359 ден.
Повеќе
-20%

 личен биланс максимално оптоварување: 150 кг прецизност: 100g калено стакло со дебел..
1.199 ден. 1.499 ден.
Повеќе

Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретувањ..
1.399 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)