Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Полупрофесинален и Професионален алат

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ: Големина на насадот 13, 17, 19, 21, 22, 24 mm Стебло 1/2" ..
2.249 ден.
Повеќе

• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 200W • Број на вртежи: 15.000 min-1 • Број на вибрации: 30.000..
2.290 ден.
Повеќе

• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 240W • Број на вртежи: 12.000 min-1 • Број на вибрации: 24.000..
2.599 ден.
Повеќе

• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 300W • Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 • Број на вибрации..
2.999 ден.
Повеќе
-17%

Напон: 220-240V ~ 50Hz  Моќност : 500W   Вртежи : 0-2700 врт / мин  Променлив..
2.999 ден. 3.599 ден.
Повеќе

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz  Моќност : 400W Подесувачки агол на сечење: од 0-45°  Број на..
2.999 ден.
Повеќе

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ: Големина на насадот 8, 10, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 21mm Стебло..
2.999 ден.
Повеќе

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ: Големина на насадот 13, 17, 19, 21, 22, 24 mm Стебло 1/2" ..
2.999 ден.
Повеќе
-13%

Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 750W  Вртежи: 12.000 rpm во празен од       ..
3.299 ден. 3.799 ден.
Повеќе

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz  Моќност : 710W   Вртежи во празен од при вртење : 0-2800..
3.499 ден.
Повеќе

Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 900W  Вртежи: 12.000 rpm во празен од       ..
3.699 ден.
Повеќе
-20%

Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од     &n..
3.999 ден. 4.999 ден.
Повеќе

• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 450W • Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 • Број на вибрации..
3.999 ден.
Повеќе

Карактеристики: Напон: 12V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah ) Вртежи во празно: во прва б..
3.999 ден.
Повеќе

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz  Моќност : 850W   Вртежи во празен од, при вртење : 0-300..
3.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 73 (5 страни)