Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Продолжни кабли и ел.опрема

• Разделник: 2 еуро утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A ..
99 ден.
Повеќе

• Разделник: 3 еуро утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 7,5A..
130 ден.
Повеќе

• Разделник: 1 шуко + 2 еуро утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална стр..
155 ден.
Повеќе

• Разделник 2 утичници• Шуко утичница: 2x• Напон: 250V• Номинална фрекфренција: 50Hz• Номинална стру..
160 ден.
Повеќе

• Разделник: 4 еуро утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 10A ..
160 ден.
Повеќе

• Разделник 2 шуко утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A ..
199 ден.
Повеќе

• Разделник 3 шуко утичници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A ..
199 ден.
Повеќе

• Разделник 3 утичници• Шуко утичница: 3x• Напон: 250V• Номинална фрекфренција: 50Hz• Номинална стру..
220 ден.
Повеќе
-23%

• Продолжен кабел 3 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 1..
269 ден. 349 ден.
Повеќе
-25%

• COB LED работна светилка со магнет • Моќност: 3W • Светлина: 200 lm • Ротирачка кука 360° • Вг..
299 ден. 399 ден.
Повеќе
-25%

• COB LED работна светилка со магнет • Моќност: 3W • Светлина: 200 lm • Ротирачка кука 360° • Вг..
299 ден. 399 ден.
Повеќе

• Разделник 3 утичници• Шуко утичница: 3x• Напон: 250V• Номинална фрекфренција: 50Hz• Номинална стру..
299 ден.
Повеќе
-22%

• Продолжен кабел 3 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 1..
310 ден. 399 ден.
Повеќе
-15%

• Продолжен кабел 3 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 1..
380 ден. 449 ден.
Повеќе

• Разделник 1 утичница• Шуко утичница: 1x• Напон: 250V• Номинална фрекфренција: 50Hz• Номинална стру..
399 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 35 (3 страни)