Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Кујнски ваги

-17%

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
999 ден. 1.199 ден.
Повеќе
-17%

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
999 ден. 1.199 ден.
Повеќе
-17%

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
999 ден. 1.199 ден.
Повеќе

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
1.099 ден.
Повеќе

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
1.099 ден.
Повеќе

максимално оптоварување: 10 кг Точност: 1г Калено стакло со дијаметар од 4 мм контролен пан..
1.099 ден.
Повеќе

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g 4mm дебело калено стакло Контролна плоча на до..
1.099 ден.
Повеќе

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g 4mm дебело калено стакло Контролна плоча на до..
1.099 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)