Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Лед осветлување

-25%

Тежина 50.0 гр. LED сијалица 5,5 W јачина 470 Lm јачина на светло Ra>80 инд..
180 ден. 240 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 11 W јачина 950 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на боја..
189 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 11 W јачина 950 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на боја..
189 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 5 W јачина 470 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репродукција на ..
189 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 5,5 W јачина 470 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на бој..
189 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 5,5 W јачина 470 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на бој..
189 ден.
Повеќе

• Моќност: 1.5W  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz  • Осветленост: 90Lm  • Индек..
195 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 5W јачина 400 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на боја ..
199 ден.
Повеќе
-32%

Тежина 50.0 гр. 220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 4 W јачина 400 Lm јачина на светло ..
270 ден. 399 ден.
Повеќе
-32%

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 4 W јачина 400 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репродукција на ..
270 ден. 399 ден.
Повеќе

220 - 240 ~ 50/60 Hz напон 15 W јачина 1350 Lm јачина на светло Ra>80 индекс на репрод. на бој..
399 ден.
Повеќе

LED плафоњерка, 30W  квадрат 30 х 30 cm надграден модел   ..
800 ден.
Повеќе
-8%

  Напон: 220-240V Моќност: 20W (еквивалентно на 100w) ..
1.199 ден. 1.299 ден.
Повеќе
-15%

  Напон: 220-240V Моќност: 30W (еквивалентно на 150w) ..
1.599 ден. 1.890 ден.
Повеќе

LED плафоњерка, 48W  квадрат 60 х 60 надграден модел   ..
1.899 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 17 (2 страни)