Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Компресори, дигалки, скали

Технички карактеристики:Напојување: 12 V DCПроток на воздух: 35 l/minЈачина на стрија: 15 АМаксимале..
1.299 ден.
Повеќе

ALMERA• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специјално ..
1.499 ден.
Повеќе

Скала алуминимска 30-03 ALPOS Карактеристики и предности За домашни потреби Алумини..
1.990 ден.
Повеќе
-13%

ALMERA• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специјално ..
1.999 ден. 2.290 ден.
Повеќе
-12%

PRATIKA SERIES• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Спе..
2.199 ден. 2.499 ден.
Повеќе
-14%

ALMERA• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специјално ..
2.399 ден. 2.799 ден.
Повеќе

Доволно мал ..
2.499 ден.
Повеќе

ALMERA• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специјално ..
2.799 ден.
Повеќе

Вртливо менгеме за на работна маса изработена од квалитетен алуминиумОбезбедува сила и издржливост и..
2.799 ден.
Повеќе

ALMERA• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специјално ..
2.899 ден.
Повеќе

PRATIKA SERIES• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Спе..
2.899 ден.
Повеќе
-12%

GOLD EDITION• Специјална алуминиумска скала од легура• Лесна функција за отворање и затворање• Специ..
2.899 ден. 3.299 ден.
Повеќе

Материјал: леано железо• Ширина на вилицата:100 mm• Растојание на вилицата: 0–90 mm• Длабочина на ви..
2.999 ден.
Повеќе

Материјал: леано железо• Ширина на вилицата: 75 mm• Растојание на вилицата: 0–75 mm• Длабочина на ви..
2.999 ден.
Повеќе

• Материјал: Леано железо• Ширина на вилицата: 75 mm• Растојание на вилицата: 0–75 mm• Длабочина на ..
2.999 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 49 (4 страни)