Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Бироа

-40%

Димензии: 120x75x60xmМатеријал: Иверица 1ва класаПВЦ кант трака 0.8mmНе содржи канцерогени супстанци..
2.199 ден. 3.690 ден.
Повеќе
-32%

Димензии: 60x90cmВисина: 75cmБоја: БелаКонструкцијата е изработена од високо издржливи профили...
2.499 ден. 3.690 ден.
Повеќе
-40%

Димензии: 120x75x60xmМатеријал: Иверица 1ва класаПВЦ кант трака 0.8mmНе содржи канцерогени супстанци..
2.990 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-40%

Димензии: 120x75x60xmМатеријал: Иверица 1ва класаПВЦ кант трака 0.8mmНе содржи канцерогени супстанци..
2.990 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-32%

Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица.Димензии:Ширина: 90cmДлабочина: 50cmВисина: 70..
3.390 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-32%

Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица.Димензии:Ширина: 90cmДлабочина: 50cmВисина: 70..
3.390 ден. 4.990 ден.
Повеќе
-21%

Димензии: 60x120cmВисина: 75cmБоја: Светло кафеаваКонструкцијата е изработена од високо издржливи пр..
3.490 ден. 4.390 ден.
Повеќе
-16%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
8.990 ден. 10.650 ден.
Повеќе
-23%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица . Повеќенаменско биро со простор..
8.990 ден. 11.650 ден.
Повеќе
-24%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
9.900 ден. 13.000 ден.
Повеќе
-30%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
10.490 ден. 14.990 ден.
Повеќе
-19%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
10.590 ден. 13.000 ден.
Повеќе
-17%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
12.490 ден. 15.000 ден.
Повеќе
-13%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица.Димензии:Ширина: 120cmДлабочина:..
12.990 ден. 14.990 ден.
Повеќе
-27%

Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор ..
13.590 ден. 18.650 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 16 (2 страни)