Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Греење и Ладење

-30%

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
899 ден. 1.290 ден.
Повеќе
-23%

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
999 ден. 1.290 ден.
Повеќе
-23%

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
999 ден. 1.290 ден.
Повеќе
-15%

Напон: 220V-240V~50/60Hz Моќност: 2000W • 2 јачини: 1000W - 2000W • 3 функции на дување: ладно, т..
1.099 ден. 1.299 ден.
Повеќе
-14%

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
1.199 ден. 1.399 ден.
Повеќе

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
1.290 ден.
Повеќе

1× лопатка за камин со дрвена рачка 1× закривена Т палка со дрвена рачка 1× закрив..
1.399 ден.
Повеќе

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. ..
1.490 ден.
Повеќе
-21%

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.490 ден. 1.890 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.499 ден.
Повеќе

1× лопатка за камин со дрвена рачка 1× закривена Т палка со дрвена рачка 1× закрив..
1.499 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен..
1.650 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 68 (5 страни)