НОВОГОДИШЕН ПРОГРАМ

НОВОГОДИШЕН ПРОГРАМ

Празнична магија во Вашиот Дом 

Филтер по бренд :
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Elka 60 СМ pvc Норвешка Elka 60 СМ pvc Норвешка
Новогодишна елка Висина  60см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна упо..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
Elka 90 СМ pvc Норвешка Elka 90 СМ pvc Норвешка
Новогодишна елка Висина  125см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна уп..
1.099 ден.
без ДДВ: 931 ден.

Распродадено

Распродадено

НГ ЌЕБЕ 150Х130 СМ ЦРВЕНО СО СНЕГУЛКИ НГ ЌЕБЕ 150Х130 СМ ЦРВЕНО СО СНЕГУЛКИ
НГ ЌЕБЕ 150Х130 СМ ЦРВЕНО ..
1.250 ден.
без ДДВ: 1.059 ден.
НГ ГИРЛАНДЕ 2,7 М Х 25 СМ СИБИРСКА СПРУС СЛИМ НГ ГИРЛАНДЕ 2,7 М Х 25 СМ СИБИРСКА СПРУС СЛИМ
НГ ГИРЛАНДЕ 2,7 М Х 25 СМ ..
1.299 ден.
без ДДВ: 1.101 ден.
Elka 125 СМ pvc Норвешка Elka 125 СМ pvc Норвешка
Новогодишна елка Висина  125см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна уп..
1.499 ден.
без ДДВ: 1.270 ден.
Elka 155 СМ Балсам Фир Elka 155 СМ Балсам Фир
Кошничка Новогодишна смрека од пластика, висина 155 см, зелена, без украс. Лесна инсталација и раск..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕВОЈЧ Е СО ЛАМБА 54 СМ РОЗЕ НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕВОЈЧ Е СО ЛАМБА 54 СМ РОЗЕ
НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕВОЈЧ Е СО ЛАМБА 54 СМ РОЗЕ ..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕТЕ НА МЕСЕЧИНА ЛЕД 43 СМ НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕТЕ НА МЕСЕЧИНА ЛЕД 43 СМ
НГ ФИГУРА КЕРАМИКА ДЕТЕ НА МЕСЕЧИНА ЛЕД 43 СМ ..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
НГ ФИГУРА КЕРМИКА 43 СМ МОМЧЕ СО ЕЛКА НГ ФИГУРА КЕРМИКА 43 СМ МОМЧЕ СО ЕЛКА
НГ ФИГУРА КЕРМИКА 43 СМ МОМЧЕ СО ЕЛКА ..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
Elka pvc 155 Slim Line бела Elka pvc 155 Slim Line бела
Тесна новогодишна смрека Slim Line од пластика во бела боја, висина 155 cm, без украс. Лесна инстал..
2.590 ден.
без ДДВ: 2.195 ден.
НГ КЕРАМИЧКА ФИГУРА ДЕДО МРАЗ 68 СМ НГ КЕРАМИЧКА ФИГУРА ДЕДО МРАЗ 68 СМ
НГ КЕРАМИЧКА ФИГУРА ДЕДО МРАЗ 68 СМ ..
2.890 ден.
без ДДВ: 2.449 ден.
Elka pvc 155 Slim Line зелена Elka pvc 155 Slim Line зелена
есна елка Slim Line изработена од пластика во темно зелена боја, висина 155 cm, без украс. Лесна ин..
2.960 ден.
без ДДВ: 2.508 ден.
Elka 155 СМ pvc Норвешка Elka 155 СМ pvc Норвешка
Норвешка корпа елка од пластика, висина 155 cm, зелена, без украс. Лесно се поставува и складира. ..
3.199 ден.
без ДДВ: 2.711 ден.
НГ ДЕДО МРАЗ 80 СМ БЕЛО/ СИВ НГ ДЕДО МРАЗ 80 СМ БЕЛО/ СИВ
НГ ДЕДО МРАЗ 80 СМ БЕЛО ..
3.250 ден.
без ДДВ: 2.754 ден.
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 sm КАФЕН НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 sm КАФЕН
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 С М ЦРВЕН ..
3.250 ден.
без ДДВ: 2.754 ден.
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 sm ЦРВЕН НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 sm ЦРВЕН
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 С М ЦРВЕН ..
3.250 ден.
без ДДВ: 2.754 ден.
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 С М БЕЛ НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 С М БЕЛ
НГ ДЕДО МРАЗ ТЕКСТИЛ 80 sm БЕЛ   ..
3.250 ден.
без ДДВ: 2.754 ден.
Elka снежна ледена империал 150см Elka снежна ледена империал 150см
Елка покриена со снег Империјален бор висок 150 cm изработена од пластика. Лесна инсталација и раск..
3.390 ден.
без ДДВ: 2.873 ден.
Elka pvc 185 Slim Line зелена Elka pvc 185 Slim Line зелена
Тесна новогодишна смрека Slim Line изработена од пластика во темно зелена боја, висина 185 cm, без у..
4.299 ден.
без ДДВ: 3.643 ден.
Elka норвич зелена со шишарки 150см Elka норвич зелена со шишарки 150см
Елка покриена со снег Империјален бор висок 150 cm изработена од пластика. Лесна инсталација и раск..
4.299 ден.
без ДДВ: 3.643 ден.
Elka 150 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ Elka 150 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ
Зелена елка Норвич со шишарки , висина 150 см, изработена од пластика Лесна инсталација и расклопув..
4.690 ден.
без ДДВ: 3.975 ден.
Elka снежна ледена империал 180 см Elka снежна ледена империал 180 см
Опис Елка покриена со снег Империјален бор изработена од пластика, висина 180 см. Лесна инсталац..
4.790 ден.
без ДДВ: 4.059 ден.
НГ ПОШТЕНСКО САНДАЧЕ 123 СМ ЦРВЕНО БОЖИЌ НГ ПОШТЕНСКО САНДАЧЕ 123 СМ ЦРВЕНО БОЖИЌ
НГ ПОШТЕНСКО САНДАЧЕ 123 СМ ЦРВЕНО БОЖИЌ ..
4.999 ден.
без ДДВ: 4.236 ден.
Elka норвич зелена со шишарки 180см Elka норвич зелена со шишарки 180см
Норвич Пајн зелена елка, изработена од пластика, висина 180 см, со додаток на шишарки. Лесна инстал..
5.799 ден.
без ДДВ: 4.914 ден.
Elka 180 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ Elka 180 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ
Вештачка елка покриена со снег со шишарки од Норвич, високи 180 см, зелена. Лесна инсталација и рас..
6.290 ден.
без ДДВ: 5.331 ден.
Elka снежна ледена империал 210 см Elka снежна ледена империал 210 см
Новогодишна смрека Imperial Pine прекриена со снег во сива боја, висина 210 cm. Лесна инсталација и..
6.999 ден.
без ДДВ: 5.931 ден.
Elka 150 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА Elka 150 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА
Зелена елка Квинслендска , висина 150 см, изработена од пластика Лесна инсталација и расклопување. ..
7.699 ден.
без ДДВ: 6.525 ден.
Elka норвич зелена со шишарки 210 см Elka норвич зелена со шишарки 210 см
Новогодишна смрека Norwich Pine, изработена од пластика, во зелена боја, висина 210 cm, со додаток н..
7.999 ден.
без ДДВ: 6.779 ден.

Распродадено

Распродадено

Elka 210 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ Elka 210 СМ НОРВИЧ СНЕЖНА СО ШИШАРКИ
Новогодишна смрека Норвич бор со снег покриена со шишарки, висина 210 см, зелена. Лесна инсталација..
8.199 ден.
без ДДВ: 6.948 ден.
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ЗЛАТЕН НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ЗЛАТЕН
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ЗЛАТЕН ..
8.199 ден.
без ДДВ: 6.948 ден.
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ЦРВЕН НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ЦРВЕН
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 115 СМ ..
8.199 ден.
без ДДВ: 6.948 ден.
Elka 155 sm монтго мери фростед снежна Elka 155 sm монтго мери фростед снежна
Екстремно бушава новогодишна смрека од пластика со бели врвови, висина 155 см, без украс. Лесна инс..
8.350 ден.
без ДДВ: 7.076 ден.
Elka 180 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА Elka 180 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА
Зелена елка Queensland Fir, висина 180 cm, изработена од пластика, без украс. Лесна инсталација и р..
9.499 ден.
без ДДВ: 8.050 ден.
Elka 210 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА Elka 210 СМ КВИНСЛЕНД ЗЕЛЕНА
Зелена новогодишна елка Queensland Fir, висина 210 cm, изработена од пластика, без украс. Лесна инс..
13.499 ден.
без ДДВ: 11.440 ден.
Elka 230 СМ pvc Нобел Фир Elka 230 СМ pvc Нобел Фир
Новогодишна елка НГ ЕЛКА ПВЦ 230 СМ НОБЕЛ ..
15.650 ден.
без ДДВ: 13.263 ден.
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ЗЛАТЕН НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ЗЛАТЕН
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ..
15.999 ден.
без ДДВ: 13.558 ден.
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ЦРВЕН НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ЦРВЕН
НГ ОРЕВОКРШАЧКА 163 СМ ..
15.999 ден.
без ДДВ: 13.558 ден.
Elka 305 СМ pvc Норвешка Elka 305 СМ pvc Норвешка
Новогодишна елка Висина  305 см Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекра..
19.199 ден.
без ДДВ: 16.270 ден.
Elka PVC 305 sm Сибирски Ски Спрус Elka PVC 305 sm Сибирски Ски Спрус
Елка Сибирска смрека изработена од пластика во зелена боја, висина 305 см, без украс. Лесна инстала..
29.550 ден.
без ДДВ: 25.042 ден.

За нас

ISKRA електричен алат, рачен алат, гарден програма, апарати за домаќинство и многу други производи од различни брендови и производители сега ONLINE!

 

 

Контакт

  • +389 (02) 2520999
  • +38978238820
  • info@krusel.mk
  • info.desk.krusel

Facebook

КРУСЕЛ e-Store © 2021. UKION SHOPS