Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Климатизери ( INVERTER )

-9%

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+МОЌНОСТ : 3,5 KWМОЌНОСТ: 12000 (btu)КАПАЦИТЕТ..
20.499 ден. 22.490 ден.
Повеќе

Интелигентен дизајнНапојувaње:220-240v 50hzЕнергетска класа: A++ / A+Ладење капацитет: 3200 WПотрошу..
23.999 ден.
Повеќе

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 4100 W Максимале..
24.990 ден.
Повеќе
-9%

Интелигентен дизајнНапојувaње:220-240V 50HZЕнергетска класа: A++ / A+Ладење капацитет: 3200 WПотрошу..
25.490 ден. 27.999 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
27.990 ден.
Повеќе
-5%

Интелигентен дизајн Модел: G12R32 ADVANCEНапоjувaње:220-240V 50HZЕнергетска класа: A++SEER/SCOP: ..
29.499 ден. 30.999 ден.
Повеќе

Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европа рабо..
29.999 ден.
Повеќе

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.8 / 4.2) Максимален капацитет на ладење: 4510 W Максимал..
29.999 ден.
Повеќе
-8%

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊE 3,52 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊE 3,81 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:..
30.499 ден. 32.999 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
31.990 ден.
Повеќе

Висококвалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европ..
33.600 ден.
Повеќе
-7%

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈННАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / A+ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 4600 WПОТРОШУ..
34.499 ден. 36.999 ден.
Повеќе

Висококвалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во северна европ..
36.900 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
36.990 ден.
Повеќе

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER..
38.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 40 (3 страни)