Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Pensofal Made in Italy

-18%

Основана во 1986 година, Pensofal® е водечка италијанска компанија во производството на нелепливи ал..
899 ден. 1.099 ден.
Повеќе
-15%

Основана во 1986 година, Pensofal® е водечка италијанска компанија во производството на нелепливи ал..
1.190 ден. 1.399 ден.
Повеќе
-18%

Основана во 1986 година, Pensofal® е водечка италијанска компанија во производството на нелепливи ал..
1.390 ден. 1.690 ден.
Повеќе
-21%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.490 ден. 1.890 ден.
Повеќе
-25%

Основана во 1986 година, Pensofal® е водечка италијанска компанија во производството на нелепливи ал..
1.499 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-25%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.499 ден. 1.999 ден.
Повеќе
-22%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.790 ден. 2.290 ден.
Повеќе
-21%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.799 ден. 2.290 ден.
Повеќе
-20%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.990 ден. 2.499 ден.
Повеќе
-20%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
1.999 ден. 2.499 ден.
Повеќе
-17%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
2.499 ден. 2.999 ден.
Повеќе
-25%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
2.999 ден. 3.999 ден.
Повеќе
-14%

Тавата DIAMOND ESSENTIAL е обложена со дијамантски прав, кој обезбедува исклучителна отпорност на гр..
2.999 ден. 3.499 ден.
Повеќе
-20%

Квадратен алуминиумска тава со нелеплива облога во вистински дијамантски прав внатре и нелеплив слој..
3.999 ден. 4.999 ден.
Повеќе
-11%

Квадратен алуминиумска тава со нелеплива облога во вистински дијамантски прав внатре и нелеплив слој..
3.999 ден. 4.490 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 15 (1 страни)