Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Пребарување

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

Iskra BG-TU430 Грбен бензински тример

Карактеристики на производот • Волумен на моторот: 42,7 cm3 • Моќност: 1,35 kW (1,8 KM) • Број на..
12.999 ден.
Подробнее
-30%

Iskra BN46PL-RV145 Бензиска косилка за трева

Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за з..
13.999 ден. 19.990 ден.
Подробнее
-5%

Iskra QT3033 Електрична косилка ( induciski motor )

Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за..
8.999 ден. 9.499 ден.
Подробнее
-13%

Iskra BG-TU520 Бензинска моторна коса / тример за трева (Грбна)

Грбен тример за трева, со удобни меки прерамки Комбинација од два режими на работа, која ќе им овоз..
13.999 ден. 15.999 ден.
Подробнее
-14%

Iskra BK530N Бензиска косилка за трева

Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технол..
23.990 ден. 27.999 ден.
Подробнее
-13%

ISKRA BLD 5500 бензински агрегат 7,5 kW

Генератор на бензин • Работна излезна моќност (S1): 3000 W / 5000 W • Максимална излезна моќност (..
59.999 ден. 68.999 ден.
Подробнее

ISKRA BLD3300i бензински агрегат 3,4kW ( 4,6 kW )

Бензинска единица - инвертерРаботна излезна моќност (S1): 3000 WМаксимална излезна моќност (S2 5min)..
38.999 ден.
Подробнее
-6%

Iskra BN53SMH-GCVx200 Бензиска косилка за трева HONDA мотор

Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технол..
36.499 ден. 38.990 ден.
Подробнее
-9%

Iskra DM43PC-D150 Бензиска косилка за трева

Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 ..
15.999 ден. 17.499 ден.
Подробнее
-10%

Iskra DM43SC-D150 Бензиска косилка за трева

„• Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 28..
17.999 ден. 19.999 ден.
Подробнее
-5%

Iskra DM46SC-D150 Бензиска косилка за трева

• Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 280..
19.999 ден. 20.999 ден.
Подробнее
-10%

Iskra DM51SC-D200 Бензиска косилка за трева

• Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 280..
22.499 ден. 24.999 ден.
Подробнее
-9%

Iskra DM53SC-D200 Бензиска косилка за трева

• Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 280..
24.999 ден. 27.550 ден.
Подробнее
-25%

Iskra DT2100 Електричен тример за трева

• Напон: 230V-240V ~ 50Hz • моќност: 250W • Брзина во празно: 12.500 вртежи во минута • Дијаметар..
1.499 ден. 1.990 ден.
Подробнее
-25%

Iskra DT2140 Електричен тример за трева

• Напон: 230V-240V ~ 50Hz • моќност: 550W • Брзина во празно: 10,000 вртежи во минута • Дијаметар..
2.999 ден. 3.999 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 32 (3 страни)