Blanco

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
BLANCO CANDOR BLANCO CANDOR
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
7.890 ден.
без ДДВ: 6.686 ден.
BLANCO CATRIS-S FLEXO BLANCO CATRIS-S FLEXO
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
18.600 ден.
без ДДВ: 15.763 ден.
-14%
Blanco CLASSIC Neo XL 6S гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco CLASSIC Neo XL 6S гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
17.999 ден.20.900 ден.
без ДДВ: 15.253 ден.
Blanco Dalago 45 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 45 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
14.770 ден.
без ДДВ: 12.517 ден.
Blanco Dalago 5 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 5 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
15.399 ден.
без ДДВ: 13.050 ден.
Blanco Dalago 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат Blanco Dalago 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
15.899 ден.
без ДДВ: 13.474 ден.
BLANCO DARAS INDOX ( две црева ) BLANCO DARAS INDOX ( две црева )
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
5.990 ден.
без ДДВ: 5.076 ден.
BLANCO DARAS-S INDOX ( две црева ) BLANCO DARAS-S INDOX ( две црева )
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
8.940 ден.
без ДДВ: 7.576 ден.
-7%
Blanco Elon XL 6s- гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Elon XL 6s- гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
17.999 ден.19.390 ден.
без ДДВ: 15.253 ден.
BLANCO FLEX Mini BLANCO FLEX Mini
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
2.799 ден.
без ДДВ: 2.372 ден.
BLANCO FLEX Pro 45 S BLANCO FLEX Pro 45 S
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
3.990 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
Blanco KANO силгранит- хром Blanco KANO силгранит- хром
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
10.700 ден.
без ДДВ: 9.068 ден.
Blanco Lago гранит - алуметалик Blanco Lago гранит - алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
11.999 ден.
без ДДВ: 10.169 ден.
Blanco Lanora- Брусен финиш Blanco Lanora- Брусен финиш
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
7.999 ден.
без ДДВ: 6.779 ден.
Blanco Laressa-F на собирање Blanco Laressa-F на собирање
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
11.490 ден.
без ДДВ: 9.737 ден.
Blanco Legra 45s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Legra 45s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
11.990 ден.
без ДДВ: 10.161 ден.
Blanco LEGRA 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна Blanco LEGRA 6 гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, антрацит, црна
Садопери од Silgranit PuraDur II Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи..
11.690 ден.
без ДДВ: 9.907 ден.
Blanco LEGRA 6S COMPACT  гранит - бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, црна Blanco LEGRA 6S COMPACT  гранит - бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, црна
Садопери од Silgranit PuraDur II Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи..
14.490 ден.
без ДДВ: 12.280 ден.
Blanco Legra 8 силгранит- бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, кафе и црн Blanco Legra 8 силгранит- бела, алуметалик, антрацит, јасмин, шампањ, кафе и црн
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
14.299 ден.
без ДДВ: 12.118 ден.

Распродадено

Распродадено

Blanco Legra XL 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Legra XL 6s - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
12.599 ден.
без ДДВ: 10.677 ден.
Blanco Lemis 45 s-IF mini брусен финиш Blanco Lemis 45 s-IF mini брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
9.599 ден.
без ДДВ: 8.135 ден.
Blanco Lemis 45s-IF брусен финиш Blanco Lemis 45s-IF брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
8.670 ден.
без ДДВ: 7.347 ден.
Blanco Lemis 8-IF брусен финиш Blanco Lemis 8-IF брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
11.650 ден.
без ДДВ: 9.873 ден.
-12%
Blanco Lemis XL 6s брусен финиш Blanco Lemis XL 6s брусен финиш
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
10.280 ден.11.650 ден.
без ДДВ: 8.712 ден.
Blanco Livit 6s compact Blanco Livit 6s compact
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
11.990 ден.
без ДДВ: 10.161 ден.
Blanco Mida - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат Blanco Mida - гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
8.999 ден.
без ДДВ: 7.626 ден.
BLANCO MIDA INOX чешма BLANCO MIDA INOX чешма
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
6.499 ден.
без ДДВ: 5.508 ден.
BLANCO MILA HD INOX ( две црева ) BLANCO MILA HD INOX ( две црева )
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
6.099 ден.
без ДДВ: 5.169 ден.
BLANCO MILA-S HD INOX ( две црева ) BLANCO MILA-S HD INOX ( две црева )
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тестирани..
8.999 ден.
без ДДВ: 7.626 ден.
BLANCO MILI INOX чешма BLANCO MILI INOX чешма
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
6.999 ден.
без ДДВ: 5.931 ден.
BLANCO MILI Гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат BLANCO MILI Гранит - бела, јасмин, шампањ, алуметалик, кафе, антрацит, црна мат
BLANKO чешми Естетика и функционалност во сите аспекти BLANCO чешмите се екстензивно тест..
8.999 ден.
без ДДВ: 7.626 ден.
-14%
BLANCO Rondosol BLANCO Rondosol
Мијалник BLANCO RONDOSOL Мијалник Бланко РОНДОСОЛ, создаден за помали кујни. Со својотн р..
2.930 ден.3.399 ден.
без ДДВ: 2.483 ден.
Blanco Rondoval 45 гранит - бела, јасмин, алуметалик, кафе, антрацит Blanco Rondoval 45 гранит - бела, јасмин, алуметалик, кафе, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
10.999 ден.
без ДДВ: 9.321 ден.
BLANCO RONDOVAL мијалник BLANCO RONDOVAL мијалник
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
3.660 ден.
без ДДВ: 3.102 ден.
Blanco Sity XL 6s - гранит - бела, алуметалик Blanco Sity XL 6s - гранит - бела, алуметалик
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
20.400 ден.
без ДДВ: 17.288 ден.
Blanco SOLIS 500-U inox - брусена доработка Blanco SOLIS 500-U inox - брусена доработка
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
13.700 ден.
без ДДВ: 11.610 ден.
Blanco Subline 400-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит Blanco Subline 400-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
15.750 ден.
без ДДВ: 13.347 ден.
Blanco Subline 500-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит Blanco Subline 500-U гранит - бела, јасмин, алуметалик, антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик и гранит  Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO..
16.720 ден.
без ДДВ: 14.169 ден.
Blanco Supra 500-U инокс Blanco Supra 500-U инокс
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи ..
12.570 ден.
без ДДВ: 10.653 ден.
Blanco Tamos - гранит - антрацит Blanco Tamos - гранит - антрацит
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
11.970 ден.
без ДДВ: 10.144 ден.
BLANCO TIPO 45 BLANCO TIPO 45
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
3.990 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
BLANCO TIPO 45 S Mini BLANCO TIPO 45 S Mini
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
6.120 ден.
без ДДВ: 5.186 ден.
-22%
BLANCO TIPO 6 S Basic BLANCO TIPO 6 S Basic
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
7.399 ден.9.499 ден.
без ДДВ: 6.270 ден.
BLANCO TIPO 8 Compact BLANCO TIPO 8 Compact
Садопери од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет BLANCO користи само ..
7.999 ден.
без ДДВ: 6.779 ден.

За нас

ISKRA електричен алат, рачен алат, гарден програма, апарати за домаќинство и многу други производи од различни брендови и производители сега ONLINE!

 

 

Контакт

  • +389 (02) 2520999
  • +38978238820
  • info@krusel.mk
  • info.desk.krusel

Facebook

КРУСЕЛ e-Store © 2022. UKION SHOPS