Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

GREE

-3%

GREE Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:6..
28.999 ден. 29.999 ден.
Подробнее
-15%

GREE FAIRY Premium GWH12ACC-K6DNA1F

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1  A++ ..
33.999 ден. 39.990 ден.
Подробнее
-14%

GREE FAIRY Premium Black GWH12ACC-K6DNA1F

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1  A++ Eф..
35.999 ден. 41.999 ден.
Подробнее
-7%

GREE PULAR Premium GWH07AGA-K6DNA1A

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:6.6  A++ Eф..
27.999 ден. 29.999 ден.
Подробнее
-11%

FUEGO FGT-120 INV WIFI, 3.5kW/3.52kW, A++/A+ inverter

Инвертер клима уредWifi подршкаКапацитет ладење/греење: 3.5kW(1000~3870) 3.52kW(1000~3950)Енергетска..
24.999 ден. 27.999 ден.
Подробнее
-9%

GREE AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A inverter

 Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење ..
59.999 ден. 65.990 ден.
Подробнее

GREE AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2B inverter

 Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење ..
85.990 ден.
Подробнее
-6%

GREE AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A

 Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SE..
89.999 ден. 95.990 ден.
Подробнее
-12%

GREE AMBER PREMIUM Black GWH12YC-K6DNA2A

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за раб..
41.999 ден. 47.990 ден.
Подробнее

GREE AMBER PREMIUM Black GWH18YD-K6DNA1A

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за раб..
67.990 ден.
Подробнее
-13%

GREE AMBER Premium GWH12YC-K6DNA2A

 AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во..
39.999 ден. 45.990 ден.
Подробнее
-9%

GREE AMBER Premium GWH18YDXF-K6DNA1A

AMBER Premium+ е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во..
59.999 ден. 65.990 ден.
Подробнее

GREE Charmo Premium GWH18ATDXB-K6DNA1A

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Eфикасност во режим на ладење SEER:7..
39.999 ден.
Подробнее

GREE Console GEH12AA-K6DNA1A inverter

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++..
51.999 ден.
Подробнее

GREE Cosole GEH18AA-K6DNA1F inverter

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ  Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++..
71.990 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 36 (3 страни)