Потребна ви е помош?
+389 (02) 2520999

Агрегати

• Бензински агрегат • Работна излезна моќност (S1): 2300 W • Максимална излезна моќност (S2 5м..
24.499 ден.
Повеќе

 Бензински агрегат • Работна излезна моќност (S1): 2600 W • Максимална излезна моќност (S2 5ми..
26.999 ден.
Повеќе

Бензинска единица - инвертерРаботна излезна моќност (S1): 3000 WМаксимална излезна моќност (S2 5min)..
38.999 ден.
Повеќе

Генератор на бензин • Работна излезна моќност (S1): 3000 W / 5000 W • Максимална излезна моќност (..
59.999 ден.
Повеќе

Висококвалитетен дизел агрегат од затворен тип за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 ..
75.600 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)